Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Απίστευτο περιστατικό στη Ναύπακτο: Μαθητές κλείδωσαν τον διευθυντή στο σχολείο
[NewPost]: Απίστευτο περιστατικό στη Ναύπακτο: Μαθητές κλείδωσαν τον διευθυντή στο σχολείο

[NewPost]: Απίστευτο περιστατικό στη Ναύπακτο: Μαθητές κλείδωσαν τον διευθυντή στο σχολείο

Κλειδώνοντας στο σχολείο τον διευθυντή και μερίδα καθηγητών θέλησαν να διαμαρτυρηθούν οι μαθητές στο 1ο Λύκειο Ναυπάκτου.

Αιτία στάθηκε η επιλογή καθηγητών που θα συνόδευαν τους μαθητές στην πενταήμερη εκδρομή. Όπως μεταδίδει το npress.gr. ο κ. Μένιος Χάρος πατέρας μαθητή μιλάει για αυτό το περιστατικό στο σχολείο του παιδιού του.

«Έχουμε μια τεταμένη κατάσταση αυτή τη στιγμή στο σχολείο . Οι μαθητές έχουν επιλέξει πέντε καθηγητές που θα ήθελαν να τους συνοδεύσουν στην εκδρομή τους κι αυτό δεν κατέστη δυνατό με διάφορες προφάσεις . Σαν γονιός πιστεύω ότι τα παιδιά ορθά έχουν σηκώσει το ανάστημά τους και πολύ σωστά έπραξαν έτσι όπως έπραξαν. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συνεδρίασε όπου ομόφωνα αποφάσισε να ζητήσει από το διευθυντή τη σύγκληση του νέου συμβουλίου κάτι που σήμερα επικυρώθηκε και από τους καθηγητές, υπογράφοντας είκοσι καθηγητές περίπου το αίτημα αυτό. Ο διευθυντής αρνείται αυτή τη στιγμή να το συγκαλέσει και αναγκαστικά οι γονείς και οι μαθητές έχουν προβεί σε εγκατάλειψη του χώρου ζητώντας μόνο και μόνο τη σύγκλιση των καθηγητών όπου εκει θα αποφασιστεί οριστικά ποιοι θα είναι οι συνοδοί των παιδιών μας στην εκδρομή», “λέει ο κ .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!