Κυριακή, 23 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Η απάντηση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ προς τη ΝΔ με αφορμή το ερωτηματολόγιο
[NewPost]: Η απάντηση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ προς τη ΝΔ με αφορμή το ερωτηματολόγιο

[NewPost]: Η απάντηση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ προς τη ΝΔ με αφορμή το ερωτηματολόγιο

Με μια ιδιαίτερα σκληρή της ανακοίνωση η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην κριτική που δέχθηκε από στελέχη της ΝΔ με αφορμή το ερωτηματολόγιο με το οποίο επιχείρησε να σκιαγραφήσει το προφίλ των μελών της ενόψει του πρώτου της συνεδρίου.

Στο συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο χαρακτηρίζονταν ως ακτιβιστικές ενέργειες ακόμα και κλοπές σε super market και υπήρξαν πολλές αντιδράσεις.

Πάντως η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας την Νέα Δημοκρατία πως δεν καταλαβαίνει από έρευνες και πως δεν είναι η νεολαία της υπέρ του διαλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

“Το παιχνίδι με τις λέξεις είναι για τα επιτραπέζια και όχι για την πολιτική. Ούτε η Νέα Δημοκρατία δεν καταλαβαίνει απ’ ότι φαίνεται από κοινωνιολογικές έρευνες οι οποίες είναι δομημένες με επιστημονικό τρόπο. Αυτή είναι η δημοκρατία τους που θέλει να στοχοποιήσει και να ποινικοποιήσει έρευνες όταν γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο ερωτηματολόγιο δεν αποτυπώνονται οι θέσεις της οργάνωσης μας, ενώ δεν απευθύνεται καν στα μέλη μας. Αντί να λαμβάνει χώρα μια αντιπαράθεση πάνω σε πολιτικές θέσεις, το μόνο το οποίο προσπαθεί να κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση είναι να επενδύσει στο ψέμα, την παραπληροφόρηση και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!