Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 4 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Απαντά μετά το σάλο ο Κ. Γαβρόγλου: «Προσωπική» η απόφαση για την εξαγορά της θητείας μου – Απόπειρα «δολοφονίας χαρακτήρα»
[NewPost]: Απαντά μετά το σάλο ο Κ. Γαβρόγλου: «Προσωπική» η απόφαση για την εξαγορά της θητείας μου – Απόπειρα «δολοφονίας χαρακτήρα»

[NewPost]: Απαντά μετά το σάλο ο Κ. Γαβρόγλου: «Προσωπική» η απόφαση για την εξαγορά της θητείας μου – Απόπειρα «δολοφονίας χαρακτήρα»

Την δική του απάντηση για τα δημοσιεύματα που τον κατηγορούν ότι εξαγόρασε την στρατιωτική του θητεία έδωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ χαρακτήρισε την απόφασή του αυτή ως ”προσωπική”, ενώ έκανε λόγο για απόπειρα «δολοφονίας χαρακτήρα», την οποία απέδωσε στο «αδιέξοδο της αντιπολίτευσης».

«Δεν είναι τυχαίο ότι έγινε μετά την ψήφιση ενός νόμου που επαναφέρει τους ακαδημαϊκούς κανόνες στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Οι οπαδοί του νεοφιλελευθερισμού δεν θέλουν τους ακαδημαϊκούς κανόνες, επειδή ομνύουν στην αυτορρύθμιση. Είδαμε, όμως, ποιο ήταν το αποτέλεσμα» ανέφερε.

Σημείωσε ακόμη ότι στον Τύπο γράφονται πράγματα για τη σημαία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. «Σημαία προφανώς θα έχουμε στα σχολεία.

Θα είναι μάλιστα υψωμένες στη διάρκεια όλης της χρονιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!