Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: «Αντίο» Τόσκα χωρίς αναφορά σε ευθύνες και παραλείψεις: Δεν είμαι βιδωμένος στην καρέκλα μου
[NewPost]: «Αντίο» Τόσκα χωρίς αναφορά σε ευθύνες και παραλείψεις: Δεν είμαι βιδωμένος στην καρέκλα μου

[NewPost]: «Αντίο» Τόσκα χωρίς αναφορά σε ευθύνες και παραλείψεις: Δεν είμαι βιδωμένος στην καρέκλα μου

Ούτε μία αναφορά σε λάθη και παραλείψεις δεν έκαναν στην δεκαπεντάλεπτη τελετή παράδοσης – παραλαβής ο απερχόμενος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης .

Ο κ. Σκουρλέτης που αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο έκανε αναφορά στην άναρχη δόμηση, τις κλιματολογικές συνθήκες αλλά όχι όμως στις ευθύνες για τη διαχείριση της κρίσης.

«Χρειάζεται ο ειδικός επανασχεδιασμός της πολιτικής προστασίας», τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής των αρμοδιοτήτων Προστασίας του Πολίτη από τον Νίκο Τόσκα που παραιτήθηκε την Παρασκευή.

Ο υπουργός Εσωτερικών που αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο τόνισε πως αυτό «επιβάλλεται όχι μόνο από την πρόσφατη καταστροφή αλλά με βάση τις κλιματικές αλλαγές».

«Πρέπει οι νόμοι, οι κανόνες να μην ψηφίζονται μόνο και να εφαρμόζονται», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης και υποστήριξε πως η «κυβέρνηση θα συγκρουστεί με συμφέροντα, όσο και αν κάποιοι το θεωρούν αποπροσανατολιστικο αυτό».

Αποκάλυψε ακόμα πως τις «επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί το νέο εθνικό σχέδιο για την Πολιτική Προστασία».

Τόσκας: Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός

«Δεν είμαι βιδωμένος στην καρέκλα μου. Κάποιοι δεν με πίστευαν. Επί 35 χρόνια υπηρέτησα την πατρίδα. Και όπως έχω πολλές φορές δηλώσει δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικό, δεν το επεδίωξα αλλά και ούτε προφταίνω να γίνω. Είμαι στρατιώτης που έδινα τις μάχες με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο και το δημόσιο συμφέρον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!