Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Αντιδράσεις για την καταγγελία του ΚΚΕ περί ύποπτων τηλεφωνικών συνακροάσεων –Απαντήσεις ζητούν τα κόμματα
[NewPost]: Αντιδράσεις για την καταγγελία του ΚΚΕ περί ύποπτων τηλεφωνικών συνακροάσεων –Απαντήσεις ζητούν τα κόμματα

[NewPost]: Αντιδράσεις για την καταγγελία του ΚΚΕ περί ύποπτων τηλεφωνικών συνακροάσεων –Απαντήσεις ζητούν τα κόμματα

Έντονες πολιτικές αντιδράσεις προκαλεί η καταγγελία του ΚΚΕ περί ύποπτών τηλεφωνικών «συνακροάσεων» στο τηλεφωνικό κέντρο στην έδρα του κόμματος στο Περισσό, με τα κόμματα να ζητούν πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Κάνοντας λόγο για «επανειλημμένες οχλήσεις στοτηλεφωνικό κέντρο της έδρας » το ΚΚΕ ​ζητά από τη κυβέρνηση να ερευνήσει το εν λόγω ζήτημα και να εξασφαλίσει την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.

Η ανακοίνωση:

Απαντήσεις ζητούν τα κόμματα

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του σημειώνει πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Παφίλης επικοινώνησε σήμερα με τον γραμματέα της ΚΕ του κόματος Π. Ρήγα για να τον ενημερώσει σχετικά με τις καταγγελίες.

«Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ κ. Ζαμπίρα, καθώς και με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, ώστε να διερευνηθούν οι σοβαρές αυτές καταγγελίες και να μην υπάρχει καμία υπόνοια ως προς την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Και η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως η υπόθεση θα πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως, χαρακτηρίζοντας την καταγγελία του ΚΚΕ πολύ σοβαρή. «Είναι απόλυτη ανάγκη να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!