Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Ανώτατη πηγή ΝΔ: «Το άγχος του Αλ. Τσίπρα δείχνει εκλογές»
[NewPost]: Ανώτατη πηγή ΝΔ: «Το άγχος του Αλ. Τσίπρα δείχνει εκλογές»

[NewPost]: Ανώτατη πηγή ΝΔ: «Το άγχος του Αλ. Τσίπρα δείχνει εκλογές»

«Η συμπεριφορά Τσίπρα, υποδηλώνει μεγάλο άγχος, αδικαιολόγητο για κάποιον που πιστεύει ότι οι εκλογές είναι μακριά», δήλωσε χθες από το Στρασβούργο, ανώτατη πηγή της ΝΔ μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Η ίδια πηγή χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα τη συζήτηση που έγινε, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε από τους ευρωβουλευτές του ΕΛΚ, συνολικά 15 ερωτήσεις.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι μεταρρυθμίσεις που σχεδιάζει ο προεδρος της ΝΔ, η αύξηση των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία και το ενδεχόμενο διακοπής των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας.

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι συνάδελφοι ευρωβουλευτές ενδιαφέρονται να καταλάβουν πως αντιμετωπίζεται το φαινόμενο του λαϊκισμού, είτε από τα δεξιά είτε από τα αριστερά», ανέφεραν οι ίδιες πηγές οι οποίες παράλληλα διαβεβαίωσαν ότι ουδείς συνομιλητής του κ. Μητσοτάκη δεν έχει υπονοήσει ή πει ευθέως ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές στην Ελλάδα και να τον έχει προτρέψει να μην επιμένει στην άποψη οτι όσο συντομότερα γίνουν τόσο το καλύτερο.

«Προφανώς ο πρωθυπουργός κάτι ξέρει για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν οι εκλογές γίνουν νωριτερα», είπε σχετικά με τη χθεσινή τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!