Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [NewPost]: Άνοιξε το TAXIS για τις φορολογικές δηλώσεις – Τι θα πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι
[NewPost]: Άνοιξε το TAXIS για τις φορολογικές δηλώσεις – Τι θα πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι

[NewPost]: Άνοιξε το TAXIS για τις φορολογικές δηλώσεις – Τι θα πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι

Άνοιξε αργά το απόγευμα της Πέμπτης η ηλεκτρονική εφαρμογή στο ΤΑΧΙS για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των φορολογούμενων με τα εισοδήματα του 2017.

Όπως είναι γνωστό πρόσβαση στην εφαρμογή έχουν οι φορολογούμενοι μέσα από την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ( aade.gr).

Στη συνέχεια θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τους προσωπικούς κωδικούς τους για να μπουν στην εφαρμογή.

Υπενθυμίζεται ότι από φέτος οι φορολογούμενοι θα μπορούν να αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους μέσω πιστωτικών καρτών.

Εντός των προσεχών ημερών, αναμένεται η δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της απόφασης, που υπέγραψε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, μέσω της οποίας η ΑΑΔΕ θα παρέχει στους φορολογουμένους τη δυνατότητα να πληρώνουν βεβαιωμένες αρρύθμιστες οφειλές, Φυσικών και Νομικών προσώπων, με τη χρήση καρτών πληρωμών.

Ποιοι θα πρέπει να προσέξουν

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) οι συνταξιούχοι είναι αυτοί που θα πρέπει να επιδείξουν την μεγαλύτερη προσοχή στην συμπλήρωση των στοιχείων τους. Αυτό, γιατί παρά τις οδηγίες της ΑΑΔΕ για τον τρόπο συμπλήρωσης των φορολογικών δηλώσεων επικρατεί σύγχυση για τον τρόπο με τον οποίο θα φορολογηθούν φέτος τα ποσά των εισφορών υγειονομικής περίθαλψης που επιστράφηκαν σε 1.000.000 συνταξιούχους με τις συντάξεις του Δεκεμβρίου 2017, αναδρομικά για τα έτη 2012-2016.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!