Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 15 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους
[NewPost]: Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους

[NewPost]: Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους τοποθέτησε σύμφωνα με ανάρτησή της η οργάνωση «Συμβούλια Έκνομων Δραπετομανών FAI-IRF».

Η επίθεση όπως υποστηρίζουν σημειώθηκε τα ξημερώματα της 9ης Οκτωβρίου.

«Αφήσαμε τα ίχνη της φωτιάς μας εκτεθειμένα στα μάτια όσων αφελών πίστεψαν πως τα χασμουρητά συγκατανεύσεων θα μονοπωλούσαν τον αυτοαναφορικό διάλογο της κοινωνίας, ενόσω θα φίμωναν τους εκθετικά αυξανόμενους περίσσιους», αναφέρουν χαρακτηριστικά. Αστυνομικές πηγές , σημειώνουν πως «μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί εμπρηστική ενέργεια στο συγκεκριμένο σημείο».

Τα μέλη της οργάνωσης, δεν παραλείπουν να κάνουν και αναφορά στο συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου με ένα απειλητικό και μακροσκελές υστερόγραφο που επισημαίνουν πως, «ΥΓ.1: Ίσως να θέλαμε να αναφερθούμε εκτενώς στο -διόλου μεμονωμένο- συμβάν της δολοφονίας της Zackie Oh / του Ζακ Κωστόπουλου, όμως μάλλον δε θα μπορούσαμε να πούμε και πολλά περισσότερα απ’ όσα θα λέγαμε έτσι κι αλλιώς γενικά. Το μικροαστιλίκι, η ελληναράδικη ψυχή και λεβεντιά, η τοξικοφοβία, οι μπάτσοι, η ιδιοκτησία και η νομιμοφροσύνη, οι νόμοι και κάθε τους εκπρόσωπος, η πατριαρχία και το κεφάλαιο, το κράτος και η δικαιοσύνη, εκτελούν τις Άλλες και τους Άλλους αυτού του κόσμου στο ψαχνό. Μόνη απάντηση από πλευράς μας επιθυμούμε να είναι η συνέχιση του πολέμου μας. Και στον πόλεμο αυτό τάσσεται και η παρούσα δράση και όλες οι παραπάνω αράδες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!