Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Σ. Αναγνωστοπούλου στο «Ακραίως»: Πρέπει να ψηφίζουν οι άνθρωποι που μετανάστευσαν στα χρόνια της κρίσης
[NewPost]: Σ. Αναγνωστοπούλου στο «Ακραίως»: Πρέπει να ψηφίζουν οι άνθρωποι που μετανάστευσαν στα χρόνια της κρίσης

[NewPost]: Σ. Αναγνωστοπούλου στο «Ακραίως»: Πρέπει να ψηφίζουν οι άνθρωποι που μετανάστευσαν στα χρόνια της κρίσης

«Οι άνθρωποι που έχουν μεταναστεύσει στα χρόνια της κρίσης, αλλά είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους βεβαίως και πρέπει να ψηφίζουν » τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε για τα σχέδια διαίρεσης της Β’ Αθήνας. «Θα αποδειχθεί ποια κόμματα θέλουν πραγματικά να αλλάξει η πολιτική ζωή της χώρας. Ποια θέλουν να μην υπάρχουν τα μεγάλα φέουδα, γιατί αυτό είναι η κατάτμηση της Β’ Αθήνας».

Η βουλευτής Αχαΐας αναφέρθηκε και στην παραπομπή του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κατσίκη, σημειώνοντας πως: «Ο ρατσισμός, η ρητορική μίσους δεν έχουν θέση. Δεν επιτρέπεται και δεν μπορούμε να είμαστε χαλαροί, επειδή συγκυβερνάμε. Οποιοσδήποτε σηκώνεται και εκφέρει τέτοιο λόγο πρέπει να λογοδοτεί. Το δεν ψηφίζω ένα νομοσχέδιο είναι δικαίωμά του, αλλά δεν μπορεί να εκφέρει ένα ρατσιστικό λόγο. Τους κανόνες της δημοκρατίας πρέπει να τους τηρούμε όλοι. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθαν να ψηφίσουν για την αναδοχή, δεν το καταλαβαίνω, αλλά το σέβομαι. Ο ρατσιστικός λόγος είναι εκτός κανόνων δημοκρατίας».

Η κ. Αναγνωστοπούλου επανέλαβε την άποψή της ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγε σε εκλογές, και πήρε δεύτερη εντολή, παρότι δεν εφάρμοσε το πρόγραμμά του.

«Από τη στιγμή που αποφασίστηκε ότι το εθνικό συμφέρον, είναι παραμονή στην Ε.Ε. και στην Ευρωζώνη, προχωρήσαμε βάση αυτού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!