Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: ΑΝ.ΕΛ: Ο ρατσισμός η μισαλλοδοξία και η ξενοφοβία δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία
[NewPost]: ΑΝ.ΕΛ: Ο ρατσισμός η μισαλλοδοξία και η ξενοφοβία δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία

[NewPost]: ΑΝ.ΕΛ: Ο ρατσισμός η μισαλλοδοξία και η ξενοφοβία δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού η εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Oρατσισμός , η μισαλλοδοξία και η ξενοφοβία δεν είχαν και δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία. Οι κάθε είδους διακρίσεις, τα φοβικά σύνδρομα και η ρατσιστική βία ήταν και είναι ξένα στο DNA του ελληνικού λαού. Και αυτό το αποδεικνύουμε στην πράξη»

Η κ. Παπαδοπούλου υπογραμμίζει επίσης ότι «η στάση των Ελλήνων και μάλιστα των απλών ανθρώπων των νησιών του Αιγαίου απέναντι στους χιλιάδες πρόσφυγες χαρακτηρίζεται από ανθρωπισμό, αλληλεγγύη, κατανόηση και γενναιοδωρία, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που ορθώθηκαν από την απόφαση για κλείσιμο των συνόρων».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποδοκιμάζουμε και καταδικάζουμε απερίφραστα επιθέσεις εναντίον των προσφύγων και των παιδιών τους. Παράλληλα, καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να στηρίξει με κάθε τρόπο, όπως άλλωστε έχει δεσμευτεί, τις προσπάθειες των Ελλήνων για την καλύτερη δυνατή διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος » καταλήγει στην δήλωσή της η κ. Παπαδοπούλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!