Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Τ. Αλεξιάδης: Όσοι δεν εφαρμόζουν το ηλ. εισιτήριο δεν έχουν θέση στη διοίκηση
[NewPost]: Τ. Αλεξιάδης: Όσοι δεν εφαρμόζουν το ηλ. εισιτήριο δεν έχουν θέση στη διοίκηση

[NewPost]: Τ. Αλεξιάδης: Όσοι δεν εφαρμόζουν το ηλ. εισιτήριο δεν έχουν θέση στη διοίκηση

Για την οικονομική και κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης μίλησε στον Τάκη Χατζή στο «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ ο υπεύθυνος τ. οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Αλεξιάδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «υπάρχουν θέματα στη φορολογική μας πολιτική που έχουν εξέλιξη. Υπάρχουν άλλα που δεν έχουμε προλάβει να τα αλλάξουμε.Τον Αύγουστο του 2015 μετά από μια δύσκολη περίοδο πήγαμε σε μια συμφωνία και με βάση αυτή τη συμφωνία πήγαμε στο λαό. Κάναμε τη συμφωνία που ψηφίστηκε τον Αύγουστο του 2015 και πήγαμε στις εκλογές. Πρέπει να αποφασίσουμε: Θα είμαστε διαρκώς σε μια συζήτηση για αυτά που λέγαμε το 2013 και το 2014 ή αυτά που κάναμε τώρα;

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης: «Δεν έχουμε κρύψει ότι είμαστε αριστερό κόμμα με αριστερή πρακτική. Αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε πράγματα».
Την ίδια στιγμή τόνισε: «Μιλάω με τον κόσμο, κυκλοφορώ και συζητάω. Έχουμε αναγκαστεί να εφαρμόσουμε πολιτική που δεν ήταν αυτή που εξαγγείλαμε το 13 και το 14.

Σε ερώτηση αν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον νεοφιλελεύθερο πυρήνα απάντησε: «Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χώρος για νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα. Εμείς βεβαίως και έχουμε αναγκαστεί να πάρουμε πολιτικές αποφάσεις που δεν είναι στην κατεύθυνση που θέλουμε αλλά το κάναμε για να μην ρίξουμε τη χώρα στα βράχια».

Ο τέως υφυπουργός Οικονομικών μίλησε και για τη ΝΔ: «Οι παρεμβάσεις του Κ. Καραμανλή να πάνε στο Δημόσιο μια σειρά επιχειρήσεις ήταν πολύ σωστές ή για την αλλαγή φύλου το 1976.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!