Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 19 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [NewPost]: Ακόμη και χρυσά δόντια πήραν τηλεφωνικοί απατεώνες από θύμα τους στη Βουλγαρία!
[NewPost]: Ακόμη και χρυσά δόντια πήραν τηλεφωνικοί απατεώνες από θύμα τους στη Βουλγαρία!

[NewPost]: Ακόμη και χρυσά δόντια πήραν τηλεφωνικοί απατεώνες από θύμα τους στη Βουλγαρία!

Έγινε και αυτό! Στην Βουλγαρία , την χώρα που ξεκίνησε η ιστορία με τους απατεώνες που τηλεφωνούν στα υποψήφια θυματά τους και προσπαθούν με διάφορες δικαιολογίες να τους αποσπάσουν χρήματα τηλεφωνικοί απατεώνες κατάφεραν να αποσπάσουν από ζευγάρι ηλικιωμένων στην ακριτική κωμόπολη του Κοζλοντούι τα χρυσά δόντια της ηλικιωμένης γυναίκας!

Όπως περιγράφει στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής του τηλεοπτικού καναλιού Nova Tv o ηλικιωμένος,οι απατεώνες τηλεφώνησαν και λέγοντας ότι είναι από την αστυνομία ζήτησαν από το ζευγάρι των γερόντων χρήματα και χρυσό ώστε να μπορέσουν να έχουν τα μέσα για κυνηγήσουν συμμορία επικίνδυνων κακοποιών που βρίσκονταν στην περιοχή και απειλούσαν τους ανήμπορους ηλικιωμένους!

Με τον φόβο των υποτιθέμενων ληστών ο παππούς έκτός από του να τους δώσει τα διαθέσιμα χρήματα έβγαλε και έδωσε τα χρυσά δόντια της γυναίκας του σε άντρα που πέρασε από το σπίτι.

Το περιστατικό συνέβη των Φεβρουάριο και αποκαλύφθηκε τώρα που συνελήφθησαν οι δράστες.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία οι 4 δράστες πήραν από 4 θύματα συνολικά 26.000 ευρώ ενώ για πρώτη φορά χρησιμοποίησαν την συγκεκριμένη δικαιολογία.

Οι τηλεφωνικές απάτες ξεκίνησαν από την Βουλγαρία ,οι δράστες είναι επί τω πλείστων βούλγαροι ρομά,έχουν εξαπλώσει την δράση τους σε Ελλάδα, Σερβία,Ρουμανία, Τουρκία ακόμη κ την Ιταλία,ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι δεν έχουν προσαρμόσει τις δικαιολογίες στα ήθη κ έθιμα κάθε χώρας και χρησιμοποιούν επιχειρήματα που ταιριάζουν στον βουλγαρικό τρόπο ζωής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!