Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Αύξηση τακτικής επιχορήγησης στις ομοσπονδίες ανακοίνωσε ο Βασιλειάδης
[NewPost]: Αύξηση τακτικής επιχορήγησης στις ομοσπονδίες ανακοίνωσε ο Βασιλειάδης

[NewPost]: Αύξηση τακτικής επιχορήγησης στις ομοσπονδίες ανακοίνωσε ο Βασιλειάδης

Αύξηση της τακτικής επιχορήγησης στις ομοσπονδίες ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κατά τη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Ο κ. Βασιλειάδης τόνισε ότι η αύξηση αυτή θα είναι της τάξης του 10-15% και πως ο στόχος είναι να διατηρηθεί τουλάχιστον για τρία χρόνια.

«Είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι από την επόμενη σεζόν στις ομοσπονδίες θα υπάρχει αύξηση της τακτικής επιχορήγησης της τάξης του 10% με 15%. Κι ο στόχος μας είναι να διατηρηθεί τουλάχιστον για μια τριετία» υπογράμμισε ο υφυπουργός Αθλητισμού στη συνέλευση.

Ο κ. Βασιλειάδης δήλωσε ακόμη ότι τα ιστιοπλοϊκά σωματεία θα κάνουν πλέον χρήση του αιγιαλού χωρίς χρήματα και πως, αναφορικά με τη νομιμοποίηση εγκαταστάσεων που έχουν πρόβλημα, οι όμιλοι θα μπορούν να τις τακτοποιήσουν μέσα σε ένα διάστημα πέντε ετών. Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού ενημερώθηκε για το οικονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει στην ΕΙΟ, λόγω του μεγάλου κόστους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Άαρχους, στο οποίο θα δοθεί το 40% των εισιτηρίων των χωρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η ΕΙΟ υποχρεώθηκε να εξαντλήσει την επιχορήγηση που είχε πάρει από τη ΓΓΑ, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει προβλήμα στη λειτουργία της.

Ο υφυπουργός αθλητισμού δήλωσε αναλυτικά στη συνέλευση:

- Για τους ναυαγοσώστες: «Το Υπουργείο Ναυτιλίας έχει δώσει τις απαντήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!