Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Αδ. Γεωργιάδης στο «Ακραίως»: Δεν είχα μετοχική σχέση σε κανάλι – Ζω από την δουλειά μου, δεν τα παίρνω
[NewPost]: Αδ. Γεωργιάδης στο «Ακραίως»: Δεν είχα μετοχική σχέση σε κανάλι – Ζω από την δουλειά μου, δεν τα παίρνω

[NewPost]: Αδ. Γεωργιάδης στο «Ακραίως»: Δεν είχα μετοχική σχέση σε κανάλι – Ζω από την δουλειά μου, δεν τα παίρνω

Για τις κατηγορίες που δέχτηκε χθες, στην Εξεταστική Επιτροπή για την υγεία, ότι ήταν μέτοχος τηλεοπτικού καναλιού μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στο ”Ακραίως ” με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε ότι ήμουν μέτοχος κατά 49% του τηλεοπτικού σταθμού Βlue Sky. Με τον Blue Sky δεν είχα μετοχική σχέση. Μέχρι το 2008 είχα μια εταιρεία ανώνυμη, την Als A.E. που διοργάνωνε συνέδρια, εκδρομές μαζί με τον κ. Νικηφόρο Κισσανδράκη. Αποχώρησα μόλις βγήκα βουλευτής. Ο κ. Ν. Κισσανδράκης έχει άλλη εταιρεία που έχει την τηλεόραση».

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για την αναγκαιότητα επέμβασης εισαγγελέα μετά από καταγγελίες της υπαλλήλου Ανδρονίκη Θεοφιλάτου: «Έχετε ακούσει ποτέ δημόσιο υπάλληλο να λέει ότι εν ενεργεία υπουργός την πίεζε να εκδόσει ψευδές χαρτί για να ενοχοποιήσει πρώην υπουργό;»

Όπως πρόσθεσε: «Εγώ ζω από τη δουλειά μου. Ο κυριότερος λόγος που προσπαθούν να μου βρουν κάτι από την εξεταστική επιτροπή, είναι ότι ζω από τις επιχειρήσεις μου. Δεν είμαι πλούσιος, ζω από τη δουλειά μου. Όποιος νομίζω ότι πρέπει να τα παίρνω για να μην εργάζομαι, να μου το πει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!