Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
31 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Αδ. Γεωργιάδης: Οι ποινικές ευθύνες Τζίβα και Χριστοφορίδη δεν παραγράφονται
[NewPost]: Αδ. Γεωργιάδης: Οι ποινικές ευθύνες Τζίβα και Χριστοφορίδη δεν παραγράφονται

[NewPost]: Αδ. Γεωργιάδης: Οι ποινικές ευθύνες Τζίβα και Χριστοφορίδη δεν παραγράφονται

Αν αποδειχθεί ότι ο κ. Καμμένος συνομιλούσε πέρα από τον κ. Γιαννουσάκη και με τον κ. Χριστοφορίδη και την κ. Τζίβα, ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει εξεταστική επιτροπή, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης .

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξη στην «Ελευθερία του Τύπου» τόνισε ακόμη για το θέμα: «Εάν αποδειχθεί ότι μιλούσε ταυτόχρονα με τους διενεργούντες την ανάκριση, τότε όλη η θεωρία ότι ανακατεύτηκε μόνο και μόνο για να ενθαρρύνει τον κ. Γιαννουσάκη να πει την αλήθεια καταρρέει. Εάν η Δικαιοσύνη ολιγωρήσει, με τη συμπλήρωση ενός έτους, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2018, σβήνονται τα τηλεφωνικά αρχεία. Εχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα πράξει στο ακέραιο το αυτονόητο καθήκον της και να είστε βέβαιοι ότι αν αποδειχθεί ότι ο κ. Καμμένος συνομιλούσε και με τους υπολοίπους, ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει Εξεταστική».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ακόμη ότι ακόμη κι αν παρέλθουν οι πειθαρχικές ευθύνες, οι ποινικές παραμένουν για 15 χρόνια. Παράλληλα, σημείωσε ότι ήδη έχουν αρχίσει να διαφαίνονται τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, με αφορμή την υπόθεση του κ. Καμμένου.

Σε ερώτηση για τη «δολοφονία χαρακτήρων» που κατήγγειλε ο Κώστας Γαβρόγλου , για την αντιπαράθεσή του με τη ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι ο υπουργός Παιδείας είναι εκτεθειμένος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!