Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Αδ. Γεωργιάδης: Το επιπλέον μνημόνιο το έχει ήδη υπογράψει ο κ. Τζανακόπουλος
[NewPost]: Αδ. Γεωργιάδης: Το επιπλέον μνημόνιο το έχει ήδη υπογράψει ο κ. Τζανακόπουλος

[NewPost]: Αδ. Γεωργιάδης: Το επιπλέον μνημόνιο το έχει ήδη υπογράψει ο κ. Τζανακόπουλος

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει νέο μνημόνιο, έδωσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ΆδωνιςΓεωργιάδης μέσω του ραδιοφώνου του “Real”

O Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι ο κ. Τζανακόπουλος βρίσκεται σε σύγχυση. «Αυτό που είπε ο κ. Μητσοτάκης είναι ότι ή θα έχουμε τη συμφωνία που πέτυχε ο Τσίπρας που προβλέπει 3,5% πλεονάσματα ή θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτή τη συμφωνία και να μετατρέψουμε το 3,5 σε 2% ,με αντάλλαγμα κάποιες μεταρρυθμίσεις.
Άρα, το μνημόνιο , το επιπλέον του 2018 το έχει υπογράψει ήδη ο κ. Τζανακόπουλος, διότι ήδη δεσμεύει τη χώρα μέχρι το 2023 και με μέτρα και με συγκεκριμένο στόχο πλεονασμάτων» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Συνεπώς, υπογράμμισε, «ο κ. Μητσοτάκης δεν αναφέρεται σε τίποτα διαφορετικό από την προσπάθεια να ανατρέψει μια πάρα πολύ κακή συμφωνία που έχει υπογράψει ο κ. Τσίπρας και εξυπηρετεί ο κ. Τζανακόπουλος».

Ερωτηθείς για την αντίδραση των δανειστών στο σχέδιο που παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, είπε. «Εφόσον το σχέδιο που παρουσιάζουμε είναι μεταρρυθμιστικό και εφαρμόζεται, οι δανειστές θα είναι υπέρ της αλλαγής των στόχων.Όταν δουν οι δανειστές εφαρμογή, από μια αξιόπιστη κυβέρνηση πραγματικών μεταρρυθμίσεων, οι στόχοι θα αλλάξουν και οι φόροι θα πέσουν» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!