Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [NewMoney]: Τι κοινό έχουν μια limo Mercedes, ένα γαμήλιο πάρτι και 29 τόνοι πατάτες
[NewMoney]: Τι κοινό έχουν μια limo Mercedes, ένα γαμήλιο πάρτι και 29 τόνοι πατάτες

[NewMoney]: Τι κοινό έχουν μια limo Mercedes, ένα γαμήλιο πάρτι και 29 τόνοι πατάτες

Του Αργύρη Παπαστάθη

Με φουλ τις μηχανές παρά το εορταστικό τριήμερο οι άνδρες της ΑΑΔΕ συνεχίζουν τους ελέγχους για φοροδιαφυγή και πέφτουν πάνω στις πιο απίθανες
περιπτώσεις.

Τα τελευταία στοιχεία, όπως πληροφορείται το protothema.gr, ομιλούν για λουκέτο σε γνωστό εστιατόριο στη Νάουσα της Πάρου, για ένα πάρτι γάμου στην Εύβοια όπου δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη και ακόμη μία πολυτελή λιμουζίνα Mercedes η οποία βρέθηκε στη Μύκονο να κάνει VIP μεταφορές χωρίς χαρτιά.

Συγκεκριμένα, το “σαφάρι” των ράμπο της ΑΑΔΕ φέρνει στο φως τις παρακάτω περιπτώσεις φοροδιαφυγής για τις οποίες ήδη επιβλήθηκαν κυρώσεις:

Πάρος, Νάουσα: Έκπληκτοι οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ
διαπίστωσαν ότι γνωστό εστιατόριο της περιοχής δεν είχε κόψει 34 αποδείξεις. Το αποτέλεσμα ήταν να επιβληθεί διήμερο λουκέτο. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο περιστατικό στο νησί της Πάρου καθώς από αύριο θα αρχίσει να ισχύει επταήμερο λουκέτο σε έτερο εστιατόριο για διπλή υποτροπή μετά από ελέγχους των αρμοδίων παραγόντων.

Αλιβέρι Εύβοια: Το επόμενο λαβράκι προέκυψε σε αίθουσα εκδηλώσεων στην Εύβοια όπου σε γαμήλιο πάρτι συνολικής αξίας 3100 ευρώ δεν είχε κοπεί ούτε μία απόδειξη! Στην περίπτωση αυτή οι ελεγκτές επέβαλαν 48ωρο λουκέτο στην επιχείρηση.

Μύκονος: Ο χορός των παράνομων πολυτελών μετακινήσεων με “μαύρα” στη Μύκονο καλά κρατεί. Μετά τις τελευταίες επεμβάσεις των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι οποίοι κάνοντας τους τουρίστες αποκάλυψαν κύκλωμα παράνομων λιμουζινών και βαν, αυτή τη φορά βρέθηκε limo Mercedes, που κάνει VIP μεταφορές, χωρίς έναρξη ασκήσεως δραστηριότητας και χωρίς χαρτιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWMONEY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!