Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
34 °C 17 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [NewMoney]: «Από βδομάδα» η έξοδος στις αγορές, λένε τώρα στην κυβέρνηση
[NewMoney]: «Από βδομάδα» η έξοδος στις αγορές, λένε τώρα στην κυβέρνηση

[NewMoney]: «Από βδομάδα» η έξοδος στις αγορές, λένε τώρα στην κυβέρνηση

Καθημερινό «παιχνίδι» διαψεύσεων από το Μαξίμου – Η έκδοση θα τελεί υπό το αγγλικό δίκαιο το οποίο στηλίτευε ο ΣΥΡΙΖΑ -Προβάλλουν τώρα ως νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 24 Ιουλίου περιμένοντας την αναβάθμιση από τη Standard & Poor’s την Παρασκευή – Το απόγευμα της Πέμπτης συνεδριάζει το ΔΝΤ και θα ανακοινώσει ότι το χρέος είναι «μη βιώσιμο»

του Αργύρη Παπαστάθη

Ένα ατελείωτο παιχνίδι διαρροών (τις οποίες διαψεύδει το ίδιο το Μαξίμου με non papers) έχει αρχίσει εδώ και λίγες ημέρες σχετικά με την ακριβή ημέρα της ιδιότυπης εξόδου στις αγορές. Τα σενάρια που διακινούσε η κυβέρνηση για έξοδο χθες -Δευτέρα- διαψεύστηκαν με τηλεγράφημα του ΑΠΕ και τώρα το νέο «αφήγημα» είναι ότι η ανταλλαγή των 5ετών ομολόγων θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, 24 Ιουλίου, μετά την αναμενόμενη αναβάθμιση από την Standard & Poor’s την Παρασκευή.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος εφόσον η στόχευση είναι ξεκάθαρα επικοινωνιακή. Έτσι, εκτός από το σενάριο της αναμονής υπάρχει και η εκδοχή του αιφνιδιασμού, μια έξοδος δηλαδή πριν το απόγευμα της Πέμπτης που συνεδριάζει το ΔΝΤ και θα ανακοινώσει ότι το ελληνικό χρέος είναι «μη βιώσιμο».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWMONEY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!