Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ζήγρας: Τελικός αποδέκτης μιζών για την προμήθεια δύο εξοπλιστικών ο Τσοχατζόπουλος
[Η Ναυτεμπορική]: Ζήγρας: Τελικός αποδέκτης μιζών για την προμήθεια δύο εξοπλιστικών ο Τσοχατζόπουλος

[Η Ναυτεμπορική]: Ζήγρας: Τελικός αποδέκτης μιζών για την προμήθεια δύο εξοπλιστικών ο Τσοχατζόπουλος

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο Ακης Τσοχατζόπουλος τον οποίο εμπιστευόταν, τον παραπλάνησε και δεν του είχε πει από πού προέρχονται τα χρήματα (φωτ. αρχείου).

«Καίει» για άλλη μια φορά τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο ξάδελφός του Νίκος Ζήγρας ο οποίος κατά την απολογία του ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων τον κατονόμασε ως τον τελικό αποδέκτη μιζών για την προμήθεια των δύο εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Παράλληλα δήλωσε μετανιωμένος για την εμπλοκή του στην υπόθεση και ζήτησε την επιείκεια του Δικαστηρίου.

«Είμαι ο μόνος που δηλώνει ένοχος ανάμεσα σε 18 κατηγορούμενους. Ανέλαβα την ευθύνη για τις πράξεις μου. Απολογήθηκα πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2012 διότι ο πρώην συνήγορός μου και νυν πρόεδρος του ΔΣΑ μου είχε επιβάλει τη σιωπή. Δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου. Ο τωρινός συνήγορός μου ξυλοκοπήθηκε έξω από το σπίτι του την ημέρα της απολογίας μου. Τα παιδιά μου στη Θεσσαλονίκη δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους. Οι απειλές συνεχίζονται και σήμερα μέσα στο Δικαστήριο», είπε ο Νίκος Ζήγρας.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο Ακης Τσοχατζόπουλος τον οποίο εμπιστευόταν, τον παραπλάνησε και δεν του είχε πει από πού προέρχονται τα χρήματα.

«Δεν μου είπε από που ήταν τα χρήματα. Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνος Μιχαηλίδης, μου είπε ξεκάθαρα. Η αλήθεια είναι μία και αποκαλύπτεται από τα έγγραφα που έρχονται από την Ελβετία. Ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος το γνωρίζει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!