Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 9 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 13 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Zeus International: Διαχείριση του Hilton Garden Inn στο Μιλάνο
[Η Ναυτεμπορική]: Zeus International: Διαχείριση του Hilton Garden Inn στο Μιλάνο

[Η Ναυτεμπορική]: Zeus International: Διαχείριση του Hilton Garden Inn στο Μιλάνο

Τη διαχείριση του εν λόγω ξενοδοχείου η Zeus International εξασφάλισε από τη Hilton Worldwide Franchising LP και με τη συμφωνία αυτή η εταιρεία γίνεται η πρώτη που διαχειρίζεται ξενοδοχεία – μέλη δύο εκ των κολοσσών του ξενοδοχειακού κλάδου παγκοσμίως (Wyndham, Hilton).

Τη διαχείριση του Hilton Garden Inn στην περιοχή Μαλπένσα στο Μιλάνο ανέλαβε η ελληνικών συμφερόντων εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Zeus International, από την 1η Φεβρουαρίου 2018. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα τοποθετημένο σε μια προνομιακή τοποθεσία, μόλις 7 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο Μαλπένσα, ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή αεροδρόμια της Ευρώπης, και έξω από την πόλη του Μιλάνο, ευνοεί τόσο τη χρήση για επαγγελματικούς λόγους όσο και για λόγους αναψυχής. Τη διαχείριση του εν λόγω ξενοδοχείου η Zeus International εξασφάλισε από τη Hilton Worldwide Franchising LP και με τη συμφωνία αυτή η εταιρεία γίνεται η πρώτη που διαχειρίζεται ξενοδοχεία – μέλη δύο εκ των κολοσσών του ξενοδοχειακού κλάδου παγκοσμίως (Wyndham, Hilton).

Παράλληλα, η Zeus International, υλοποιώντας το αναπτυξιακό πλάνο, έχει ιδρύσει από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς γραφεία και στην Ιταλία, προχωρώντας σε ενδελεχή ανάλυση της συγκεκριμένης αγοράς, αλλά και μελέτη ξενοδοχείων στη χώρα εξερευνώντας μελλοντικές επενδυτικές ευκαιρίες. Το Hilton Garden Inn, το οποίο σηματοδοτεί την είσοδο της Zeus International στην αγορά της Ιταλίας, διαθέτει 207 δωμάτια, ένα εστιατόριο χωρητικότητας 150 ατόμων, καθώς και ένα καφέ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!