Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 8 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Ζαχαριάδης: Ορίζοντα τετραετίας η συμφωνία με ΑΝΕΛ
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Ζαχαριάδης: Ορίζοντα τετραετίας η συμφωνία με ΑΝΕΛ

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Ζαχαριάδης: Ορίζοντα τετραετίας η συμφωνία με ΑΝΕΛ

Σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην παραίτηση Κοτζιά, σημείωσε πως πρόκειται για δύσκολη και στενάχωρη στιγμή, παραιτήθηκε ένας επιτυχημένος υπουργός, ένας σοβαρός άνθρωπος, ένας ευπατρίδης πολιτικός».

«Η αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο Εξωτερικών δεν σημαίνει αλλαγή πολιτικής» υποστηρίζει ο Κώστας Ζαχαρίαδης, ενώ σχολιάζει πως η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ έχει ορίζοντα τετραετίας.

Σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην παραίτηση Κοτζιά, σημείωσε πως πρόκειται για δύσκολη και στενάχωρη στιγμή, παραιτήθηκε ένας επιτυχημένος υπουργός, ένας σοβαρός άνθρωπος, ένας ευπατρίδης πολιτικός». Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η «η ανάληψη του υπουργείου Εξωτερικών από τον ίδιο τον πρωθυπουργό εγγυάται πολιτικά τη συνέχιση στην εξωτερική πολιτική της χώρας και στην εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί».

Για τη συμμαχία με τους ΑΝΕΛ ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε πως «η κυβερνητική συμφωνία με τους ΑΝΕΛ έχει συγκεκριμένους στόχους και ορίζοντα τετραετίας. Η ολοκλήρωση της τετραετίας είναι ο τελικός στόχος ώστε να ενισχυθεί η ανάκαμψη της οικονομίας, να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή, να πέσει η ανεργία, να συνεχιστεί η κάθαρση στον πολιτικό βίο της χώρας, να υπάρχει σε όλα τα επίπεδα περισσότερη διαφάνεια».

Ξεκαθάρισε τέλος ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι και δεν θέλει να γίνει σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. Είναι κόμμα της ευρύτατης Αριστεράς και ως τέτοιο θέλει να προωθήσει συνεργασίες με σοσιαλδημοκρατικά και πράσινα κόμματα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!