Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Μ. Ξαφά: Η κυβέρνηση αναζητά σωσίβια στα fake news
[Η Ναυτεμπορική]: Μ. Ξαφά: Η κυβέρνηση αναζητά σωσίβια στα fake news

[Η Ναυτεμπορική]: Μ. Ξαφά: Η κυβέρνηση αναζητά σωσίβια στα fake news

Μα αφορμή εξάλλου τη σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, η κ. Ξαφά σημείωσε ότι «η κυβέρνηση καλά θα κάνει αντί να αναζητά σωσίβια στα fake news, να συνειδητοποιήσει την τεράστια ζημιά που προκαλεί η υπερφορολόγηση και ότι η προσέλκυση επενδύσεων και η τριτοκοσμική προπαγάνδα είναι ασυμβίβαστα».

Για «πολιτικά υποκινούμενες φαντασιοπληξίες» κάνει λόγο η Μιράντα Ξαφά σε δήλωσή της για το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», προαναγγέλοντας ότι θα προχωρήσει «σε όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας».

«Ζούμε σε μια παράλογη εποχή που κατασκευάζονται ‘ειδήσεις’ χωρίς όσοι τις μαγειρεύουν να κάνουν καν το κόπο να τις κάνουν να φαίνονται αληθοφανείς. Είναι η τακτική των fake news την αθλιότητα της οποίας για να την αντιληφθεί στην ολότητά της κάποιος θα πρέπει να την βιώσει προσωπικά. Πρόκειται για πρακτικές που θυμίζουν εγχειρίδια προπαγάνδας του μεσοπολέμου, όταν αναπτύχθηκε η θεωρία ότι όσο πιο τερατώδες είναι ένα ψέμα τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα έχει να γίνει πιστευτό» δήλωσε η κ. Ξαφά στο liberal.gr.

Με αφορμή εξάλλου τη σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, η κ. Ξαφά σημείωσε ότι «η κυβέρνηση καλά θα κάνει αντί να αναζητά σωσίβια στα fake news, να συνειδητοποιήσει την τεράστια ζημιά που προκαλεί η υπερφορολόγηση και ότι η προσέλκυση επενδύσεων και η τριτοκοσμική προπαγάνδα είναι ασυμβίβαστα».

«Οι επενδύσεις δεν διατάσσονται από προπαγανδιστές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!