Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ. Βρούτσης: O ΣτΠ επιβεβαιώνει την αδιαφάνεια, τη διάλυση και το χάος στον ΕΦΚΑ
[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Βρούτσης: O ΣτΠ επιβεβαιώνει την αδιαφάνεια, τη διάλυση και το χάος στον ΕΦΚΑ

[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Βρούτσης: O ΣτΠ επιβεβαιώνει την αδιαφάνεια, τη διάλυση και το χάος στον ΕΦΚΑ

Για πρώτη φορά, ο Συνήγορος του Πολίτη -κάτι που δεν έχει προηγούμενο- «αναδεικνύει την αδιαφάνεια και τις λαθροχειρίες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης», καθώς δεν εμφανίζει εδώ και μήνες όπως υποχρεούται, τον αναλυτικό τρόπο και το αποτέλεσμα του επανυπολογισµού της σύνταξης όλων των συνταξιούχων, αναφέρει ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ.

«Τέτοιες συμπεριφορές είναι παράνομες και καταδικαστέες στην συνείδηση ασφαλισμένων και συνταξιούχων, ενώ παράλληλα καταδεικνύουν την αυταρχικότητα της κας Αχτσιόγλου, του κ. Πετρόπουλου και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει ο κ. Βρούτσης και προσθέτει πως «δυστυχώς, το συγκεκριμένο γεγονός δεν είναι μεμονωμένο, αλλά προστίθεται σε μια σειρά άλλων, όπως είναι η αλλοίωση των στοιχείων του συστήματος “ΗΛΙΟΣ”, όπου εμφανίζεται διαφορετικό ύψος συντάξεων, καθώς και η αλλοίωση του ηλεκτρονικού μητρώου εκκρεμών συντάξεων».

Επιβάλλεται σήμερα κιόλας, το Υπουργείο Εργασίας να ζητήσει συγγνώμη από τους συνταξιούχους και να εμφανίσει, όπως επιβάλλει ο Συνήγορος του Πολίτη, τα αναλυτικά στοιχεία του επανυπολογισμού των συντάξεων, καθώς και τα εκκαθαριστικά σημειώματα που αποκρύπτει συστηματικά –από 1/1/2019- από όλους τους συνταξιούχους, αναφέρει

Και καταλήγει: «Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία σέβεται τους συνταξιούχους και είναι υπέρ της διαφάνειας. Τα δε στοιχεία του επανυπολογισμού, θα παρουσιαστούν από τη νέα κυβέρνηση αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!