Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ. Βρούτσης: Ισοπεδωτικές ενέργειες που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες
[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Βρούτσης: Ισοπεδωτικές ενέργειες που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες

[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Βρούτσης: Ισοπεδωτικές ενέργειες που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «όχι μόνο μείωσε τις συντάξεις, αλλά δεν καταβάλλει ούτε καν αυτές τις μειωμένες που η ίδια νομοθέτησε με το Ν. 4387/2016» (φωτ. αρχείου).

Για πρωτόγνωρες «ισοπεδωτικές ενέργειες» οι οποίες «παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες», κάνει λόγο ο τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στην εγκύκλιο για τις συντάξεις χηρείας.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. σημειώνει ότι «οι λέξεις αναλγησία και ανικανότητα δεν επαρκούν για να περιγράψουν τις πρακτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», στην οποία καταλογίζει ότι «δεν αρκέστηκε μόνο στις μειώσεις των συντάξεων χηρείας, από 20% έως 50%», αλλά «έξι μήνες μετά, χωρίς ίχνος ευαισθησίας, αποφάσισε λόγω αδυναμίας προσδιορισμού της διαδικασίας υπολογισμού των συντάξεων, με τις διατάξεις του δικού της νόμου, να μοιράσει οριζόντια σε όλες και όλους τους δικαιούχους σύνταξη χηρείας 345,6 ευρώ».

Επιπλέον, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «όχι μόνο μείωσε τις συντάξεις, αλλά δεν καταβάλλει ούτε καν αυτές τις μειωμένες που η ίδια νομοθέτησε με το Ν. 4387/2016».

«Τελικά, πίσω από τη μάσκα της κοινωνικής ευαισθησίας κρύβεται η αναλγησία, το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει ο κ. Βρούτσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!