Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ. Βρούτσης: Έργο της κυβέρνησης Σαμαρά η ηλεκτρική διασύνδεση
[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Βρούτσης: Έργο της κυβέρνησης Σαμαρά η ηλεκτρική διασύνδεση

[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Βρούτσης: Έργο της κυβέρνησης Σαμαρά η ηλεκτρική διασύνδεση

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό εξαπολύει ο βουλευτής Γιάννης Βρούτσης λέγοντας ότι η ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων και ολόκληρου του Αιγαίου σχεδιάστηκε, αδειοδοτήθηκε, δημοπρατήθηκε και άρχισε να υλοποιείται από την προηγούμενη Κυβέρνηση Σαμαρά, ενώ ο κ. Τσίπρας «όχι μόνο δεν πίστεψε αλλά εμπόδισε ακόμη και την υλοποίησή του».

«Αποτέλεσμα ήταν οι εμμονές της (σ.σ. κυβέρνησης) να προκαλέσουν μια αδικαιολόγητη καθυστέρηση 20 μηνών που κόστισαν στον ελληνικό λαό πάνω από 100 εκατ. ευρώ» σημείωσε ο κ. Βρούτσης.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι «μετά τον σφετερισμό από τον κ. Τσίπρα, της κατασκευής του εμβληματικού αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ -που ο ίδιος είχε καταψηφίσει όταν ήταν στην αντιπολίτευση- σήμερα επαναλαμβάνεται κάτι ανάλογο με τα εγκαίνια της Ηλεκτρικής Διασύνδεσης των Κυκλάδων με την Ηπειρωτική Ελλάδα».

Τέλος ο κ. Βρούτσης κατηγόρησε για υποκρισία τον κ. Τσίπρα καθώς «υποσχέθηκε για πολλοστή φορά την εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου. Μετατόπισε, όμως, το χρόνο εφαρμογής του από το 2018 -που αρχικά είχε υποσχεθεί- για το 2019 που ούτε ο ίδιος θα είναι Πρωθυπουργός, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι Κυβέρνηση».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!