Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Βρυξέλλες: Μια μεγάλη συναυλία για την Ελλάδα
[Η Ναυτεμπορική]: Βρυξέλλες: Μια μεγάλη συναυλία για την Ελλάδα

[Η Ναυτεμπορική]: Βρυξέλλες: Μια μεγάλη συναυλία για την Ελλάδα

Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια ο οργανισμός κατάφερε να υποστηρίξει δράσεις που αφορούν την μαστιζόμενη από την οικονομική κρίση Ελλάδα και να ενισχύσει οργανισμούς που ασχολούνται με την εκπαίδευση και την υγεία.

Στις 22 Οκτωβρίου, το ελληνικό τραγούδι θα πρωταγωνιστήσει σε μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στις Βρυξέλλες, την οποία διοργανώνει ο οργανισμός «12 Ώρες για την Ελλάδα», γιορτάζοντας την πέμπτη συναυλία που διοργανώνει προς στήριξη για την Ελλάδα.

Στην συναυλία που θα δοθεί στη Salle de la Madeleine, στις Βρυξέλλες, συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας, Αφροδίτη Μάνου, Βασίλης Λέκκας, Αλεξάνδρα Γκράβας, Πέτρος Μπούρας, που θα ενώσουν τις φωνές τους για την μουσική βραδιά.

Όλοι τους ανταποκρίθηκαν με μεγάλη θετικότητα στο κάλεσμα και θα βοηθήσουν στο να συγκεντρωθούν χρήματα για την δράση του οργανισμού.

Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια ο οργανισμός κατάφερε να υποστηρίξει δράσεις που αφορούν την μαστιζόμενη από την οικονομική κρίση Ελλάδα και να ενισχύσει οργανισμούς που ασχολούνται με την εκπαίδευση και την υγεία. Σε συνεργασία με το International Foundation for Greece, κατάφερε πέρυσι, μέσω της δράσης «καύσιμα για τα σχολεία», να εξασφαλίσει τη θέρμανση σε πάνω από σαράντα σχολεία σε όλη την Ελλάδα και να ζεστάνει πάνω από 7000 μαθητές και καθηγητές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!