Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Βραβείο Μπότση στον δικό μας Π. Κακούρη
[Η Ναυτεμπορική]: Βραβείο Μπότση στον δικό μας Π. Κακούρη

[Η Ναυτεμπορική]: Βραβείο Μπότση στον δικό μας Π. Κακούρη

Ο Παναγιώτης Κακούρης, στέλεχος με μακρά πορεία στον τομέα του οικονομικού ρεπορτάζ, μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας της «Ναυτεμπορικής», τιμήθηκε στα Βραβεία Μπότση.

O Παναγιώτης Κακούρης, στέλεχος με μακρά πορεία στον τομέα του οικονομικού ρεπορτάζ, μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας της «Ναυτεμπορικής», τιμήθηκε στα Βραβεία Μπότση. Η διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας αποτελεί καταξίωση για τον Παναγιώτη Κακούρη, που διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της δημοσιογραφίας, εργαζόμενος από το 1987 ως οικονομικός συντάκτης.

Ταυτόχρονα αποτελεί επιβεβαίωση της συνεισφοράς του στην εδραίωση της αξιοπιστίας της οικονομικής εφημερίδας «Η Ναυτεμπορική» τις τελευταίες δεκαετίες, τόσο από τη θέση του ως οικονομικού συντάκτη (από το 1994) όσο και από τη θέση του αρχισυντάκτη, που υπηρετεί την τελευταία πενταετία.

H απονομή του βραβείου έγινε από τον Κωνσταντίνο Μίχαλο, πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), παρουσία κορυφαίων στελεχών της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, που τιμά σταθερά με την παρουσία του τη συγκεκριμένη τελετή μέχρι τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Στην 36η απονομή των Βραβείων Μπότση βραβεύθηκαν οι: Άγγελος Αθανασόπουλος, Ελένη Μπιλιάλη, Ιωάννα Μάνδρου, Κάτια Μακρή, Σπυριδούλα Σπανέα και Νίκη Λυμπεράκη, ενώ τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στους: Γιάννη Πευκιανάκη, Γιώργο Μασσαβέτα, Εύα Νικολαΐδου, Ρίτα Ηλία Νάστου, Τίνα Σγουροπούλου, Αρη Γάτο, Μάνο Σταραμόπουλο, Ελένη Παπαθανασίου-Αποστολάκη, Γιάννη Κοτσιφό, Νίκο Στέφο, Γιώργο Γαβαλά, Χάρη Ξύδη, Γιάννη Κορομβόκη, περιοδικό ΝΑΥΣ, Μιχαήλ Αραμπατζόγλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!