Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Βράβευση του Επιτρόπου Χρ. Στυλιανίδη από το Χαμόγελο του Παιδιού
[Η Ναυτεμπορική]: Βράβευση του Επιτρόπου Χρ. Στυλιανίδη από το Χαμόγελο του Παιδιού

[Η Ναυτεμπορική]: Βράβευση του Επιτρόπου Χρ. Στυλιανίδη από το Χαμόγελο του Παιδιού

Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο, Τρίτη, ο αρμόδιος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων Επίτροπος, Χρήστος Στυλιανίδης, για να λάβει το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το εν λόγω τιμητικό βραβείο αποτελεί αναγνώριση του έργου του Στυλιανίδη ως Επιτρόπου της ΕΕ αρμόδιου για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, ιδίως υπέρ της προώθησης και της παροχής βοήθειας προς τα ευάλωτα παιδιά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το βραβείο αυτό, το οποίο θα απονεμηθεί παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, είναι η μεγαλύτερη διάκριση που παρέχεται από το Χαμόγελο του Παιδιού. Χάρη στη χρηματοδότηση της ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Χαμόγελο του Παιδιού υλοποίησε ανθρωπιστικά έργα στην Ελλάδα, που παρείχαν προστασία σε εκατοντάδες ευάλωτους ανήλικους πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ των οποίων παιδιά που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, θύματα κακοποίησης και παιδιά που διατρέχουν κίνδυνο βίας, εμπορίας και παράνομης διακίνησης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Επίτροπος θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, και με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, για να συζητήσουν την ενίσχυση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της Ε.Ε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!