Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ν. Βούτσης: Βάση για την καλή γειτονία η προσήλωση στις συνθήκες
[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Βούτσης: Βάση για την καλή γειτονία η προσήλωση στις συνθήκες

[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Βούτσης: Βάση για την καλή γειτονία η προσήλωση στις συνθήκες

«Διότι ζούμε σε μια αποσταθεροποιημένη περιοχή στη Μέση Ανατολή που είναι κοντά μας και στη Βόρεια Αφρική, και σ’ έναν γενικότερο χάρτη αβεβαιότητας και ρευστότητας στο διεθνές γίγνεσθαι», επεσήμανε ο πρόεδρος της Βουλής (φωτ.αρχείου).

«Η αυστηρή προσήλωση στον τύπο και την ουσία των συνθηκών είναι η βάση και το εφαλτήριο για καλή γειτονία, ειρήνη, ανάπτυξη και σταθερότητα», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης από τα Χανιά, όπου βρίσκεται για την επέτειο της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Βουλής συμφώνησε με την δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Η προσήλωση μέχρι κεραίας στις διεθνείς συνθήκες που για δεκαετίες έδωσαν το πλαίσιο για να υπάρχει ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή, αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο και σήμερα για όσους λαούς και κυβερνήσεις της περιοχής δίνουν αυτόν τον αγώνα, έτσι ώστε να μη διαταραχθεί και να μη διασαλευθεί περαιτέρω η ειρήνη και η σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή μας».

«Διότι ζούμε σε μια αποσταθεροποιημένη περιοχή στη Μέση Ανατολή που είναι κοντά μας και στη Βόρεια Αφρική, και σ’ έναν γενικότερο χάρτη αβεβαιότητας και ρευστότητας στο διεθνές γίγνεσθαι», επεσήμανε ο πρόεδρος της Βουλής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!