Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Ν. Βούτσης: Ν.Δ. και «καρτέλ των ΜΜΕ» εκμεταλλεύτηκαν τους φόβους της κοινωνίας
[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Βούτσης: Ν.Δ. και «καρτέλ των ΜΜΕ» εκμεταλλεύτηκαν τους φόβους της κοινωνίας

[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Βούτσης: Ν.Δ. και «καρτέλ των ΜΜΕ» εκμεταλλεύτηκαν τους φόβους της κοινωνίας

Τη ΝΔ ότι καλλιέργησε και εκμεταλλεύτηκε τα φοβικά σύνδρομα που αναπτύχθηκαν στην ελληνική κοινωνία ως αποτέλεσμα της κρίσης, κατηγόρησε ο πρόεδρος της Βουλής μιλώντας στο Κόκκινο 105,5, ενώ έκανε λόγο για «καρτέλ» των ΜΜΕ που προχώρησαν σε μία «πρωτοφανή σύμπτυξη δυνάμεων και έκανε πρωτοφανή πόλεμο στην κυβέρνηση».

Εν συνεχεία ο κ. Βούτσης σημείωσε πως «πρέπει να είμαστε αυστηροί και με τον εαυτό μας. Πάρα πολλά από όσα έκανε η κυβέρνηση δεν πέρασαν, δεν αναλύθηκαν, δεν επικοινωνήθηκαν» στο κοινό, «ακόμη και στη Συμφωνία των Πρεσπών καθυστερήσαμε 4-5 μήνες, αφήνοντας την Μακεδονία και την Ελλάδα άθυρμα των πιο ακραίων απόψεων, επειδή στην κυβέρνηση συνυπήρχαν οι δύο απόψεις».

Πρόσθεσε επίσης ότι με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, έσπασε η «υγειονομική ζώνη» που είχε δημιουργήσει το «καρτέλ των μιντιαρχών», όπως τη χαρακτήρισε.

«Έτσι, επικοινωνήσαμε με τον προοδευτικό χώρο, τη Σοσιαλδημοκρατία, την Κεντροαριστερά, αριστερούς ριζοσπάστες και διαμορφώθηκε η νέα κατάσταση, επικοινωνίας των ζωντανών προοδευτικών δυνάμεων», όπως είπε.

Έκανε επίσης λόγο και για σημαντικά ελλείμματα της κρατικής τηλεόρασης τόσο σε επίπεδο ανάπτυξης του προϊόντος όσο και του τρόπου και της αναλογικότητας με την οποία καλύπτει ειδικά την πολιτική επικαιρότητα. «Θα πρέπει κάθε φορά η δημόσια τηλεόραση να αίρεται πάνω από την τρέχουσα ατζέντα, για να την εξυπηρετεί σωστά».

«Η γενιά που έζησε την κρίση, αυτή πρέπει να έχει την σκυτάλη και εμείς να επικουρούμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!