Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Vimodji: Η ελληνική εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες του Viber να αλληλοεπιδρούν
[Η Ναυτεμπορική]: Vimodji: Η ελληνική εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες του Viber να αλληλοεπιδρούν

[Η Ναυτεμπορική]: Vimodji: Η ελληνική εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες του Viber να αλληλοεπιδρούν

Οι χρήστες του Viber μπορούν πλέον να αλληλεπιδρούν και να εκφράζονται δημιουργικά χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας βίντεο μέσα από την πλούσια βιβλιοθήκη της Vimodji.

H Vimodji είναι η πρώτη ελληνική εφαρμογή που ενσωματώνεται στο Viber ως chat extension (επέκταση συνομιλίας) και αλλάζει τα δεδομένα στις προσωπικές και ομαδικές ψηφιακές συνομιλίες. Πιο αναλυτικά, τα Vimodjis δεν είναι memes, gifs ή gifs με ήχο. Τα Vimodjis είναι σύντομα, υψηλής ποιότητας videos που εκφράζουν διαθέσεις και συναισθήματα.

Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία αναζήτησης της πλατφόρμας οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν το κατάλληλο βίντεο για κάθε περίσταση και να το στείλουν άμεσα στον συνομιλητή τους μέσα σε μια συνομιλία. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, τότε θα ενθουσιαστείτε μόλις ανακαλύψετε το Vimodji που σας εκφράζει. Στέλνοντας ένα έξυπνο Vimodji μπορείτε να εμπνεύσετε έξυπνα και δημιουργικά τον παραλήπτη και να δώσετε το έναυσμα για πρωτότυπες, διαδραστικές και διασκεδαστικότερες συνομιλίες.

Για να μοιραστείτε ένα Vimodji ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Σε μια προσωπική ή ομαδική συνομιλία στο Viber, απλώς πατήστε το κουμπί GIF+ και επιλέξτε από το μενού τη «φράουλα» – το σήμα του Vimodji.

2. Στη συνέχεια βρείτε το βίντεο που εκφράζει αυτό που θέλετε να πείτε, είτε κάνοντας αναζήτηση με λέξεις κλειδιά κατευθείαν μέσα από την συναισθηματικά έξυπνη μηχανή αναζήτησής του Vimodji, είτε πηγαίνοντας από την επιλογή «more» στη βιβλιοθήκη των emojis – όπου κάθε emoji εκφράζει μια διαφορετική συναισθηματική κατάσταση και οδηγεί στην αντίστοιχη συλλογή βίντεο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!