Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Βέλη Βουλγαράκη κατά Ν.Δ. μετά την αθωωτική απόφαση για Βατοπέδι
[Η Ναυτεμπορική]: Βέλη Βουλγαράκη κατά Ν.Δ. μετά την αθωωτική απόφαση για Βατοπέδι

[Η Ναυτεμπορική]: Βέλη Βουλγαράκη κατά Ν.Δ. μετά την αθωωτική απόφαση για Βατοπέδι

«Δεν υπήρξε ποτέ, κανένα σκάνδαλο. Ήταν όλα εξ αρχής κατασκευασμένα», έγραψε ο κ. Βουλγαράκης και πρόσθεσε ότι «από τη μεταπολίτευση και μετά, δεν υπήρξε κανένας άλλος πολιτικός που να κατηγορήθηκε τόσο χυδαία και τόσο άδικα» όσο εκείνος.

Αιχμές για τη στάση που τήρησε η Νέα Δημοκρατία απέναντί του όταν το όνομά του ενεπλάκη στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου επεφύλαξε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης σε σχόλιό του στο Facebook, μετά την αθώωση όλων των κατηγορουμένων. 

«Δεν υπήρξε ποτέ κανένα σκάνδαλο. Ήταν όλα εξαρχής κατασκευασμένα» έγραψε ο κ. Βουλγαράκης και πρόσθεσε ότι «από τη μεταπολίτευση και μετά δεν υπήρξε κανένας άλλος πολιτικός που να κατηγορήθηκε τόσο χυδαία και τόσο άδικα» όσο εκείνος.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, η «άλλη πλευρά» έπαιξε τότε τα ρέστα της για να απαξιώσει πρόσωπα και κυβέρνηση.

«Η παράταξη που υπηρέτησα χρόνια, όμως, υπήρξε πάντα φοβική και ενοχική. Δεν στήριξε ποτέ τους ανθρώπους της ακόμα και αν ήξερε την αλήθεια. Αντίθετα, δεν δίστασε να τους δώσει ως βορά ακόμα και από τα σκαλοπάτια του κόμματος… Δεν κατάλαβε ποτέ ότι στο φασιστικό “υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά;” η απάντηση είναι ότι υπάρχει, όταν ο καπνός είναι δημιούργημα που υπηρετεί σκοπιμότητες», συμπλήρωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!