Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Βαρίδι οι τράπεζες στο Χρηματιστήριο Αθηνών
[Η Ναυτεμπορική]: Βαρίδι οι τράπεζες στο Χρηματιστήριο Αθηνών

[Η Ναυτεμπορική]: Βαρίδι οι τράπεζες στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Με τα εμπορικά πυρά, το Brexit και άλλες γεωπολιτικές αβεβαιότητες να κόβουν απότομα την όρεξη των επενδυτών για ρίσκο, το ταμπλό έχει κοκκινήσει και στο ελληνικό χρηματιστήριο. Οι επενδυτές στην εγχώρια αγορά επηρεάζονται σαφώς και από το προεκλογικό κλίμα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για αυτοδιοίκηση και Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και εν μέσω στοιχημάτων για το εάν θα έχουμε σύντομα και κάλπες εθνικών εκλογών ή οδεύουμε σε μία παρατεταμένη μάχη, που θα λήξει τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Σε κλοιό πιέσεων έχουν βρεθεί οι τράπεζες, μετά το μίνι ράλι των προηγούμενων συνεδριάσεων, ενώ σημαντική πτώση καταγράφει και ο κλάδος βιομηχανικών προϊόντων.

Στις 13:30 μμ ο Γενικός Δείκτης καταγράφει πτώση 1,5% στις 720,6 μονάδες. Ο κλάδος των τραπεζών με πτώση 3,4% παρουσιάζει τις μεγαλύτερες απώλειες, ενώ στο -2,1% είναι και τα βιομηχανικά προϊόντα.

Κόντρα στο αρνητικό ρεύμα από την άλλη στέκεται ο κλάδος πρώτων υλών με άνοδο 1,7%. Ανάμεσα σε οριακά κέρδη και απώλειες αμφιταλαντεύονται οι κατασκευές και ο κλάδος ταξιδιών- αναψυχής. Όλοι οι υπόλοιποι δείκτες είναι βυθισμένοι σταθερά στο κόκκινο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!