Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Η UPS επενδύει στην ανάπτυξη του κλάδου logistics στην Ελλάδα
[Η Ναυτεμπορική]: Η UPS επενδύει στην ανάπτυξη του κλάδου logistics στην Ελλάδα

[Η Ναυτεμπορική]: Η UPS επενδύει στην ανάπτυξη του κλάδου logistics στην Ελλάδα

Η UPS ολοκλήρωσε την τελευταία επέκταση του air hub Κολωνίας/Βόννης τον Μάρτιο του 2014.

Από την έντυπη έκδοση

Του Φάνη Ζώη
[email protected]

Σε επενδύσεις 2 δισ. δολαρίων στις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, για να επεκτείνει τη λίστα των προορισμών, να βελτιώσει τους χρόνους μεταφοράς και να αυξήσει τη συνολική χωρητικότητα, προχωρά ως το 2019 η εταιρεία ταχυμεταφορών UPS, ενισχύοντας έτσι τις προσδοκίες ότι ο κλάδος των logistics μπορεί να γνωρίσει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης στη χώρα μας.

Η πολυεθνική εταιρεία courier δείχνοντας εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, αν και βρισκόμαστε σε περίοδο ύφεσης, έχει θέσει σε προτεραιότητα το επενδυτικό της σχέδιο που υλοποιεί από το 2009, ολοκληρώνοντας την επέκταση των γραφείων της στη Θεσσαλονίκη εντός του 2016.

Το δίκτυο της εταιρείας στην Ελλάδα είναι ενταγμένο στον πυρήνα του ευρωπαϊκού express δικτύου της πολυεθνικής εταιρείας μεταφοράς πακέτων και εμπορευμάτων UPS που βρίσκεται από το 1986 στην Κολωνία.

Συγκεκριμένα, ο χώρος λειτουργίας του Cologne hub, που επισκέφθηκε πρόσφατα η «Ν», εκτείνεται σε τουλάχιστον 105.000 τετραγωνικά μέτρα, που ισοδυναμεί, περίπου, με το μέγεθος 15 γηπέδων ποδοσφαίρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!