Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Uni Systems: Ηγείται κοινοπραξίας για έργο της Ευρωπαϊκής Αρχή Ασφαλίσεων
[Η Ναυτεμπορική]: Uni Systems: Ηγείται κοινοπραξίας για έργο της Ευρωπαϊκής Αρχή Ασφαλίσεων

[Η Ναυτεμπορική]: Uni Systems: Ηγείται κοινοπραξίας για έργο της Ευρωπαϊκής Αρχή Ασφαλίσεων

Την υλοποίηση ενός ακόμη έργου για την αγορά των ευρωπαϊκών οργανισμών, αυτή τη φορά για την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (ΕΑΑΕΣ/EIOPA), ανακοίνωσε η Uni Systems.

Το έργο Ανάπτυξης Εφαρμογών, Συντήρησης και Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης (AMS I) είναι μέρος σύμβασης-πλαισίου που περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης λογισμικού καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών, συμβουλευτικών υπηρεσιών που αφορούν σε συστήματα πληροφορικής και τεχνικά θέματα, ανάπτυξης εξατοµικευµένου λογισµικού, ανάλυσης και προγραμματισμού συστημάτων και υλοποίησης λογισμικού.

Η Κοινοπραξία της οποίας ηγείται η Uni Systems και αποτελείται από την ίδια και τη Sword Technologies SA (Sword Group), ανέλαβε το Lot No 1 του έργου, το οποίο έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 10.000.000 ευρώ.

Ο Γιάννης Λουμάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Uni Systems, δήλωσε: «Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε καλά την ανάγκη για αυξανόμενη ενοποίηση των χρηματοπιστωτικών αγορών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε αυτό το πλαίσιο, η ασφάλεια των καταναλωτών και η εμπιστοσύνη στο χρηματοπιστωτικό σύστημα στην Ευρώπη αποτελεί κρίσιμο θέμα με υψηλό αντίκτυπο στη ζωή των Ευρωπαίων πολιτών. Ως εκ τούτου, οι προσπάθειές μας είναι εστιασμένες στην ανάπτυξη των κατάλληλων εργαλείων για την ΕΑΑΕΣ, λαμβάνοντας υπόψη μας τόσο τις ανάγκες του οργανισμού, όσο και των χρηστών των πληροφοριακών συστημάτων».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!