Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: «Underworld: Blood wars»: Επιστροφή στην αισθητική της πρώτης ταινίας
[Η Ναυτεμπορική]: «Underworld: Blood wars»: Επιστροφή στην αισθητική της πρώτης ταινίας

[Η Ναυτεμπορική]: «Underworld: Blood wars»: Επιστροφή στην αισθητική της πρώτης ταινίας

Η ιστορία ξεκινάει από το σημείο που την είχαμε αφήσει – στο τέλος του «Underworld: H αναγέννηση». Η Selene (Kate Beckinsale) έχει ανοίξει δύο μέτωπα και προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλες τις καταιγιστικές επιθέσεις.

Το «Underworld: Blood wars», η πέμπτη ταινία του άκρως επιτυχημένου «Underworld», η οποία θα προβάλλεται από τη Feelgood στις σκοτεινές αίθουσες, από την 1η Δεκεμβρίου, κάνει μια σαφή στροφή προς την αισθητική της πρώτης ταινίας, που βγήκε στις αίθουσες το 2002. 

«Η ταινία επιστρέφει στις ρίζες της, στη μυθολογία, στο παρελθόν» σχολιάζει ο παραγωγός Richard S. Wright.

Κεντρική πρωταγωνίστρια είναι η Selene, μια γυναίκα βρικόλακα που επωμίζεται μια εξαιρετικά πολυσύνθετη και δύσκολη αποστολή: να προστατεύσει την κόρη της Eve (ένα υβρίδιο βρικόλακα και λυκάνθρωπου), να κάνει τα πάντα, για να μην αφανιστεί το είδος της από τις επικείμενες απειλές και να προσπαθήσει για την επίτευξη ειρήνης μεταξύ των αντιμαχόμενων ειδών. Τη σκηνοθεσία της σκοτεινής αυτής περιπέτειας έχει αναλάβει η Anna Foerster («Outlander», «Criminal minds»), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Cory Goodman («The last witch hunter, priest).
Στην ταινία, πρωταγωνιστούν οι Kate Beckinsale («Underworld», «Love & friendship»), Theo James («The divergent series»), Lara Pulver («Edge of tomorrow»), Tobias Menzies («Outlander», «The night manager»), Bradley James («Damien»), James Faulkner («Game of thrones») και Charles Dance («Game of thrones»).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!