Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: «Uber» για…τρακτέρ στην Ινδία
[Η Ναυτεμπορική]: «Uber» για…τρακτέρ στην Ινδία

[Η Ναυτεμπορική]: «Uber» για…τρακτέρ στην Ινδία

Οι περισσότεροι από τα 136 εκατ. αγρότες στην Ινδία κατέχουν μικρές εκτάσεις, οπότε η αγορά τρακτέρ θα αποτελούσε δύσκολη και μεγάλη επένδυση για αυτούς, ύψους που κυμαίνεται ανάμεσα στις 250.000 και το 1 εκατ. ρουπίες.

Trringo είναι το όνομα εφαρμογής που ανέπτυξε η ινδική εταιρεία κατασκευής αγροτικών οχημάτων Mahindra&Mahindra, η οποία επιτρέπει στους χρήστες- αγρότες που χρειάζονται τρακτέρ κατά καιρούς, αλλά δεν αντέχουν οικονομικά την αγορά και δεν θέλουν να νοικιάσουν με «συμβατικό» τρόπο- να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα ένα τρακτέρ, για όσο το χρειάζονται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, η διάθεση της εφαρμογής άρχισε τον Σεπτέμβριο στην επαρχία Καρνατάκα και σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε άλλες αγροτικές επαρχίες όπως η Γκουχαράτ, η Μαντχία Πραντές, η Μαχαράστρα και το Ραχασθάν.

Ο αγρότης μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για να προσδιορίσει τι χρειάζεται και πότε, και η εταιρεία αποστέλλει το τρακτέρ και έναν οδηγό από ένα από 20 «hubs» στην Καρνατάκα. Το μηχάνημα μπορεί να ανήκει στο ίδιο το Trringo ή σε κάποιον ιδιώτη που το διαθέτει για αυτόν τον σκοπό, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για να «κλείνει» ενοικιάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!