Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Τζόνσον: Το αδημοσίευτο άρθρο μου υπέρ του Bremain ήταν ημι-παρωδία
[Η Ναυτεμπορική]: Τζόνσον: Το αδημοσίευτο άρθρο μου υπέρ του Bremain ήταν ημι-παρωδία

[Η Ναυτεμπορική]: Τζόνσον: Το αδημοσίευτο άρθρο μου υπέρ του Bremain ήταν ημι-παρωδία

Ο νυν υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον

Το αδημοσίευτο άρθρο το οποίο είχε ετοιμάσει για τον και στο οποίο επιχειρηματολογούσε υπέρ του Bremain, λίγες ημέρες πριν αναλάβει ηγέτης της εκστρατείας υπέρ του Brexit ήταν ημι-παρωδία για να ξεκαθαρίσει την άποψή του, δήλωσε ο ο νυν υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.

«Όλοι προσπαθούσαμε να ξεκαθαρίσουμε την άποψή μας για το θέμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τον Φεβρουάριο, όταν πάλευα μέσα μου για το ζήτημα, έγραψα ένα μακροσκελέστατο άρθρο υπέρ της αποχώρησής μας από την Ε.Ε. και στη συνέχεια σκέφτηκα ότι πρέπει να θέσω τον εαυτό μου ενώπιον και της αντίθετης άποψης. Έτσι έγραψα ένα άρθρο υπό μορφή ημι-παρωδίας, υποστηρίζοντας την αντίθετη θέση και έβαλα τα δύο άρθρα δίπλα – δίπλα, βλέποντας ξεκάθαρα ότι η σωστή απόφαση ήταν η αποχώρηση», δήλωσε έξω από την οικία του στους δημοσιογράφους ο συντηρητικός Βρετανός πολιτικός.

Το άρθρο περιλαμβάνεται σε νέο βιβλίο του δημοσιογράφου των του Λονδίνου Τιμ Σίπμαν. Ο κ. Τζόνσον εμφανίζεται να γράφει ότι η Μεγάλη Βρετανία «είναι σπουδαίο έθνος, μία παγκόσμια δύναμη για το καλό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!