Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Δ. Τζανακόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να γίνει ουρά συγκεκριμένων συμφερόντων
[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Τζανακόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να γίνει ουρά συγκεκριμένων συμφερόντων

[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Τζανακόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να γίνει ουρά συγκεκριμένων συμφερόντων

O διευθυντής του Γραφείου του πρωθυπουργού επιτέθηκε στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι «σήμερα στη βουλή επέλεξε για άλλη μια φορά να γίνει ουρά συγκεκριμένων συμφερόντων τα οποία ξέρουμε ότι ταυτίζονται με τα συμφέροντα της διαπλοκής».

Η απόφαση του ΣτΕ δεν αποτελεί μπλόκο στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ρυθμίσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο εκτίμησε ο διευθυντής του Γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος προσθέτοντας ότι το μπλόκο μπαίνει από τη Ν.Δ. που από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να υπονομεύσει τη διαδικασία συγκρότησης του ΕΣΡ και από εκεί και πέρα συμπεριφέρθηκε ως συνήγορος των τηλεοπτικών σταθμών.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 τόνισε ότι η απόφαση του ΣτΕ αφορούσε το αν και κατά πόσο οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν έννομο συμφέρον να προσφύγουν κατά της διαδικασίας στη συγκεκριμένη της φάση. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δικαστική απόφαση που θέτει εμπόδιο στην περαιτέρω κίνηση της διαδικασίας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη» τόνισε.

Επιτέθηκε στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι «σήμερα στη βουλή επέλεξε για άλλη μια φορά να γίνει ουρά συγκεκριμένων συμφερόντων τα οποία ξέρουμε ότι ταυτίζονται με τα συμφέροντα της διαπλοκής».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!