Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Δ. Τζανακόπουλος: Μέτρα μετά το 2018 δεν γίνονται αποδεκτά
[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Τζανακόπουλος: Μέτρα μετά το 2018 δεν γίνονται αποδεκτά

[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Τζανακόπουλος: Μέτρα μετά το 2018 δεν γίνονται αποδεκτά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε εκ νέου στην ανάγκη μείωσης των στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα

Όλες οι πλευρές, και ειδικά το ΔΝΤ, πρέπει να κατανοήσουν ότι μέτρα μετά το 2018 δεν γίνονται αποδεκτά, ενώ το ίδιο ισχύει και για ενδεχόμενη λύση στα εργασιακά που θα αντίκειται στο ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Εργαζόμαστε εντατικά για μία συμφωνία που δεν θα περιλαμβάνει υποχωρήσεις στα εργασιακά και θα γεφυρώνει το χάσμα στα δημοσιονομικά» είπε συγκεκριμένα, ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε εκ νέου στην ανάγκη μείωσης των στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα. 

Σε ερώτηση για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα, ο κ. Τζανακόπουλος είπε πως το ΔΝΤ πρέπει να αποφασίσει τι θέλει εκείνο να κάνει, τονίζοντας όμως πως θα πρέπει να καταναοήσει ότι η κοινωνία δεν αντέχει νέα μέτρα για μετά το 2018. Μάλιστα διεμήνυσε πως «ό,τι αφορά την περίοδο μετά τη λήξη του προγράμματος δεν συζητείται».

«Αν το Ταμείο θέλει να πιέσει προς κάποια κατεύθυνση κατά των υφεσιάκων πολιτκών, πρέπει να πιέσει προς την κατεύθυνση των Ευρωπαίων εταίρων για τη ρύθμιση του χρέους και των μείωση των στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα» συμπλήρωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!