Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Δ. Τζανακόπουλος: Ανερμάτιστος και ανυπόφορα «κίτρινος» ο Κ. Μητσοτάκης
[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Τζανακόπουλος: Ανερμάτιστος και ανυπόφορα «κίτρινος» ο Κ. Μητσοτάκης

[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Τζανακόπουλος: Ανερμάτιστος και ανυπόφορα «κίτρινος» ο Κ. Μητσοτάκης

Εμπρηστικό λόγο κατά τη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Εμπρηστικό λόγο κατά τη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατηγορώντας τον ότι με προσωπικές επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού έριξε το επίπεδο της συζήτησης πιο χαμηλά από ποτέ, παρομοιάζοντας τον πρόεδρο της Ν.Δ «με τον Στέφανο Χίο».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής επισήμανε ότι «ο πρωθυπουργός στην ομιλία του ανέπτυξε το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία, με έμφαση στις δυνατότητες που δίνονται στη χώρα μας μετά το τέλος του μνημονιακού καθεστώτος», ενώ αντιθέτως «ο κ. Μητσοτάκης ήταν απολίτικος, ανερμάτιστος και ανυπόφορα ”κίτρινος” και επέλεξε με προσωπικές αναφορές και επιθέσεις να ρίξει το επίπεδο πιο χαμηλά από ποτέ».

Κληθείς να σχολιάσει τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για αλλαγή ατζέντας με παροχές επανέλαβε πως η χώρα μετά τον Αύγουστο βρίσκεται σε διαφορετική αφετηρία «πλέον έχουμε τη δυνατότητα με ταχύτητα να αποκαθιστούμε τις αδικίες των 8 ετών κρίσης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Καταλογίζοντας εμπρηστικό λόγο στον πρόεδρο της Ν.Δ., τόνισε ότι «όταν ο πρωθυπουργός ή το κόμμα του υφίσταται τέτοιες απαράδεκτες επιθέσεις είναι υποχρεωμένος να απαντήσει».

«Ο κ. Μητσοτάκης έμοιαζε περισσότερο με τον Στέφανο Χίο», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συμπλήρωσε ότι «είναι σαφές ποιος επέλεξε να εκτροχιάσει τη συζήτηση». Επιτέθηκε δε εκ νέου στον πρόεδρο της ΝΔ τονίζοντας πως ευνοεί την ακροδεξιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!