Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Α. Τσίπρας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ: Tα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω-Εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019
[Η Ναυτεμπορική]: Α. Τσίπρας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ: Tα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω-Εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019

[Η Ναυτεμπορική]: Α. Τσίπρας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ: Tα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω-Εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019

Η Ελλάδα βγήκε από το μνημόνιο με θετική ρύθμιση για το δημόσιο χρέος και είναι πλέον ελκυστικός επενδυτικά τόπος ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

«Tα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω και τώρα έρχεται επιτέλους η ώρα να δρέψουμε τους καρπούς των κόπων μας και της μεγάλης προσπάθειάς μας να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια της λιτότητας και τη σκληρή περίοδο της κρίσης και της επιτροπείας», τόνισε.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι δεν ανησυχούμε από τις εξωγενείς αναταράξεις, λόγω του «μαξιλαριού» που έχουμε εξασφαλίσει ώστε μέσω αυτού να μην είναι απαραίτητη η προσφυγή στις αγορές.

Ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι εισήλθαμε στην κανονικότητα, καταθέτοντας μεθαύριο στην Κομισιόν, όπως όλες οι χώρες της Ε.Ε. τον προϋπολογισμό μας, με το μίγμα της δικής μας πολιτικής, που όχι μόνο πιάνει τους στόχους, αλλά δίνει οικονομικά περιθώρια για θετικά μέτρα.

Κατηγορηματικός ήταν επίσης ο πρωθυπουργός ότι δεν θα υπάρχουν πια μέτρα, αλλά θα υπάρχουν αντίμετρα. Η κυβέρνηση θα φέρει σύντομα στη Βουλή και θα νομοθετήσει τα μέτρα που εξήγγειλε ο ίδιος από το βήμα της 83ης ΔΕΘ τόνισε. Ταυτόχρονα σημείωσε πως η νομοθέτηση των μέτρων στη Βουλή «θα φέρει και τα κόμματα της αντιπολίτευσης προ των ευθυνών τής διαρκώς ανέξοδης, αδιέξοδης, ψευδούς και καταστροφολογικής ρητορικής τους».

«Εδώ και δυο χρόνια, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μας λένε ότι όχι μόνο δε θα βγούμε από τα μνημόνια αλλά ότι υπογράψαμε και τέταρτο και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!