Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Δ. Τσιόδρας: Ο κ. Τσίπρας διώχνει τους επενδυτές
[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Τσιόδρας: Ο κ. Τσίπρας διώχνει τους επενδυτές

[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Τσιόδρας: Ο κ. Τσίπρας διώχνει τους επενδυτές

Όπως επισημαίνει ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, το σήμα που στέλνεται στους διεθνείς επενδυτές είναι «μην μπλέξετε με την Ελλάδα»

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης με αφορμή το «ναυάγιο» με τη SOCAR για την πώληση του ΔΕΣΦΑ διατυπώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας.

«Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Ένας επενδυτής φεύγει από την Ελλάδα καταγγέλλοντας την κυβέρνηση», τονίζει ο κ. Τσιόδρας, σημειώνοντας ότι «μια αποκρατικοποίηση που εθεωρείτο δεδομένη οδηγήθηκε σε ναυάγιο», ενώ «άλλες που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης, όπως το Ελληνικό και τα αεροδρόμια, έχουν να αντιμετωπίσουν μύρια όσα εμπόδια».

Όπως επισημαίνει ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, το σήμα που στέλνεται στους διεθνείς επενδυτές είναι «μην μπλέξετε με την Ελλάδα».

«Κατά τα λοιπά η κυβέρνηση περιμένει να έρθει ανάπτυξη και να ανοίξουν δουλειές. Αυτά όμως δεν πέφτουν από τον ουρανό. Ούτε θα έρθουν με τα μυαλά που κουβαλούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», συνεχίζει ο κ. Τσιόδρας για να καταλήξει: «Ο κ.Τσίπρας ίσως θα έπρεπε να πληροφορηθεί στην Κούβα ότι τα τελευταία χρόνια προσπαθούν με πολλούς τρόπους να προσελκύσουν επενδυτές. Αυτός εξακολουθεί να τους διώχνει».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!