Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Τρεις μεγάλες ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Κέρκυρα
[Η Ναυτεμπορική]: Τρεις μεγάλες ξενοδοχειακές  επενδύσεις στην Κέρκυρα

[Η Ναυτεμπορική]: Τρεις μεγάλες ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Κέρκυρα

Του Λάμπρου Καραγεώργου
[email protected]

Την άνοιξη του 2020 αναμένεται η έναρξη λειτουργίας του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Angsana Corfu, στις Μπενίτσες της Κέρκυρας, που σηματοδοτεί την είσοδο στην Ελλάδα της αλυσίδας Banyan Tree, ένα brand που ανήκει στον Όμιλο Accor.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 199 δωμάτια και είναι ένα από τα τρία επενδυτικά projects που, σύμφωνα με την εταιρεία συμβούλων HVS, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να λειτουργήσουν από τον επόμενο χρόνο και να αναβαθμίσουν περαιτέρω το προσφερόμενο επίπεδο ξενοδοχειακών υπηρεσιών στο νησί των Φαιάκων.

Το δεύτερο επενδυτικό σχέδιο είναι η ανάπτυξη του τουριστικού project της Κασσιόπης και το τρίτο σχέδιο είναι Ρώσων επενδυτών που αφορά την αξιοποίηση του πρώην Club med.

Banyan Tree

Το Angsana Corfu που ανήκει στην KLC ΙΙΙ Hellas, του Ομίλου Κέρτσικωφ, συνολικής επένδυσης άνω των 50 εκατ. ευρώ, είναι το πρώτο ξενοδοχείο στη χώρα μας που θα διαχειρίζεται η Banyan Tree Hotels & Resorts, που ελέγχει τα σήματα Angsana, BanyanTree, Cassia και Dhawa. Το νέο θέρετρο προστίθεται σε ένα χαρτοφυλάκιο 48 τουριστικών μονάδων που διαθέτει η Banyan Tree σε δεκαπέντε χώρες σε τέσσερις ηπείρους. Η Ελλάδα όπως προαναφέρθηκε είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός προορισμός, ενώ θα προστεθεί και η Αυστρία από το 2021.

NCH Capital

Το δεύτερο project, αυτό της Κασσιόπης, έχει μπει σε νέα βάση, καθώς η νέα κυβέρνηση «ξεκόλλησε» την επένδυση έπειτα από παρεμβάσεις και του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!