Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Τράπεζα Πειραιώς: Επετειακό πρόγραμμα για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821
[Η Ναυτεμπορική]: Τράπεζα Πειραιώς: Επετειακό πρόγραμμα για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821

[Η Ναυτεμπορική]: Τράπεζα Πειραιώς: Επετειακό πρόγραμμα για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821

Από δεξιά προς τα αριστερά: Ξάνθος Μαϊντάς, Πρόεδρος Ιδρύματος «Τ. Σινόπουλος/Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης», Χατζιώτης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος της Ιστορικής Εθνολογικής Εταιρείας της Ελλάδος, Αμαλία Παππά, Αναπλ. Γενική Διευθύντρια των Γενικών Αρχείων του Κράτους, Ιωάννης Χρυσουλάκης, Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Χαντζηνικολάου, Πρόεδρος Τράπεζας Πειραιώς, Αγγελική Μπούκη, Υπεύθυνη του Προγράμματος Επετειακών Δράσεων για το 1821 της Τράπεζας Πε

Η Τράπεζα Πειραιώς παρουσίασε σήμερα σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο «Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος», το Πρόγραμμα Επετειακών Δράσεων με το οποίο θα συμμετέχει στον εθνικό εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Η διοίκηση της Τράπεζας παρουσίασε το Πρόγραμμα από κοινού με εκπροσώπους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου (ΕΙΜ), των Γενικών Αρχείων του Κράτους, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Ιδρύματος «Τάκης Σινόπουλος- Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης», με τους οποίους συνεργάζεται για την υλοποίησή του, υποστηρίζοντας σειρά επιστημονικών και πολιτισμικών πρωτοβουλιών τους. Ορισμένες από τις δράσεις θα υλοποιηθούν και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Πειραιώς.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γιώργος Χαντζηνικολάου επεσήμανε ότι «Για την Τράπεζα Πειραιώς, τη μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας, η συμμετοχή στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 δίνει μια διαφορετική διάσταση στη δέσμευση που έχουμε αναλάβει απέναντι στην ελληνική κοινωνία να είμαστε παρόντες στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση των πολλαπλών προκλήσεων που καθορίζουν τη σημερινή και τη μελλοντική πορεία της χώρας μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!