Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: ΓΓ Τουρισμού: Στόχος η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου
[Η Ναυτεμπορική]: ΓΓ Τουρισμού: Στόχος η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

[Η Ναυτεμπορική]: ΓΓ Τουρισμού: Στόχος η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Όπως είπε, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ο κ. Τζιάλλας τόνισε ότι προωθείται η ανάπτυξη θεματικών μορφών τουρισμού αλλά και δράσεις που ευνοούν την ενίσχυση των συνεργιών με άλλους κλάδους της ελληνικής οικονομίας

«Ο τουρισμός είναι κυβερνητική προτεραιότητα» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας τουριστικής πολιτικής Γιώργος Τζιάλλας, από το βήμα του συνεδρίου του ΣΕΤΕ, υπογραμμίζοντας ότι υλοποιούνται δράσεις που στοχεύουν στη διάχυση του τουριστικού ρεύματος σε όλες τις περιοχές της χώρας, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Όπως είπε, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ο κ. Τζιάλλας τόνισε ότι προωθείται η ανάπτυξη θεματικών μορφών τουρισμού αλλά και δράσεις που ευνοούν την ενίσχυση των συνεργιών με άλλους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Προς την κατεύθυνση της τόνωσης της επιχειρηματικότητας, ο ΓΓ ανέφερε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί πρόγραμμα για ίδρυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, πάντα στον κλάδο του τουρισμού. Να σημειωθεί ότι τρέχει ήδη πρόγραμμα εκσυγχρονισμού ΜμΕ του κλάδου.

Παραμένοντας στο σκέλος των δράσεων του υπουργείου, με ενδιαφέρον αναμένεται το θεσμικό πλαίσιο για την οικονομία του διαμοιρασμού (ενοικιαζόμενες κατοικίες), το οποίο, όπως είπε, είναι στο τελικό του στάδιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!