Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ν. Τόσκας: Δεν πρέπει να επηρεαστούν αρνητικά οι μισθοί των ενστόλων
[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Τόσκας: Δεν πρέπει να επηρεαστούν αρνητικά οι μισθοί των ενστόλων

[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Τόσκας: Δεν πρέπει να επηρεαστούν αρνητικά οι μισθοί των ενστόλων

Eρωτηθείς αν θα υπάρξει νέο μισθολόγιο για τους ενστόλους, ο κ. Τόσκας απαντά ότι υπάρχουν προτάσεις από το υπουργείο, σε κάποιες από τις οποίες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει αντιρρήσεις και γίνεται συζήτηση.

Τη θέση ότι δεν πρέπει να επηρεαστούν αρνητικά οι μισθοί των ενστόλων εκφράζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών. 

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς αν θα υπάρξει νέο μισθολόγιο για τους ενστόλους, ο κ. Τόσκας απαντά ότι υπάρχουν προτάσεις από το υπουργείο, σε κάποιες από τις οποίες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει αντιρρήσεις και γίνεται συζήτηση.

«Πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας δουλεύουν σκληρά και κάτω από αντίξοες συνθήκες, ειδικά τώρα με το προσφυγικό, που έχουμε και πολλές μετακινήσεις προσωπικού στα νησιά, δεν θα πρέπει να επηρεαστούν οι αμοιβές τους. Είμαστε σε επαφή με το υπουργείο Οικονομικών και πιστεύω ότι δεν θα επηρεαστούν αρνητικά οι αμοιβές τους» προσθέτει.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη κριτική του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την κατάσταση στα Εξάρχεια, ο κ. Τόσκας απαντά ότι «μέσα σε τέσσερις ώρες δεν λύνονται καταστάσεις που έχουν συσσωρευτεί εδώ και 40 χρόνια και τις οποίες υπέθαλπαν προηγούμενες κυβερνήσεις, γιατί έσπρωχναν κάτω από το χαλί των Εξαρχείων τα προβλήματα, χωρίς να ενδιαφέρονται πραγματικά για τους κατοίκους και την περιοχή».

«Ο κ. Μητσοτάκης ήταν μέλος προηγούμενων κυβερνήσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!