Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Θεσσαλονίκη: Κλειστός ο δρόμος Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου
[Η Ναυτεμπορική]: Θεσσαλονίκη: Κλειστός ο δρόμος Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου

[Η Ναυτεμπορική]: Θεσσαλονίκη: Κλειστός ο δρόμος Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου

Κλειστός για τα οχήματα παραμένει από τις 20.30 ο δρόμος Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου στη Θεσσαλονίκη λόγω της χιονόπτωσης, η οποία συνεχίζεται περιφερειακά της πόλης.

Δυσκολίες καταγράφονται στην κυκλοφορία και στις περιοχές βόρεια της λίμνης Βόλβης. (Λαγκαδίκια, Περιστερώνας, Γερακαρού).

Η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας γίνεται κανονικά με εξαίρεση τον νομό Ημαθίας όπου χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες σε τμήμα της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), καθώς και στους δρόμους προς και από τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3-5 Πηγαδιών.

Στη Δυτική Μακεδονία, αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βίγλας και Βιτσίου και στην επαρχιακή οδό Αετού – Νυμφαίου Φλώρινας.

Τα χιόνια έφθασαν και στη Θεσσαλία. Περίπου στις 19.00 έπεσαν οι πρώτες νιφάδες στα ορεινά του Πηλίου, χωρίς να σημειωθούν προβλήματα. Η θερμοκρασία στα Χάνια του Πηλίου στις 8 απόψε ήταν στους -4 και κατά την διάρκεια της νύχτας θα πέσει στους -7.

Στον νομό Τρικάλων, χιόνισε σε υψόμετρα άνω των 800 μέτρων, ενώ στον νομό Καρδίτας χιονίζει σε όλον τον ορεινό όγκο, με τις θερμοκρασίες να είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Πάντως, το οδικό δίκτυο παρέμενε ανοιχτό, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!