Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Β. Θάνου: Προβληματισμός από τις επιθέσεις κατά μελών της νεοσύστατης Δικαστικής Ένωσης
[Η Ναυτεμπορική]: Β. Θάνου: Προβληματισμός από τις επιθέσεις κατά μελών της νεοσύστατης Δικαστικής Ένωσης

[Η Ναυτεμπορική]: Β. Θάνου: Προβληματισμός από τις επιθέσεις κατά μελών της νεοσύστατης Δικαστικής Ένωσης

Σύμφωνα με την ίδια προκαλούν έντονο προβληματισμό «οι μεθοδεύσεις που χρησιμοποιούνται, για να αποτραπούν οι συνάδελφοι από την εγγραφή τους στη νέα ΄Ενωση, με τη συνεργασία και συνταξιούχων δικαστικών λειτουργών, οι ενέργειες και η επιστολή των οποίων κατά την άποψή μας, δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά»

Για ιδιαίτερη απογοήτευση από τις συνεχιζόμενες επιθέσεις των μελών του Προεδρείου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, εναντίον των συναδέλφων τους που αποτέλεσαν τα ιδρυτικά μέλη της νεοσύστατης Δικαστικής Ένωσης Ανώτατων και Ανώτερων Δικαστών και Εισαγγελέων, κάνει λόγο η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου.

Σύμφωνα με την ίδια προκαλούν έντονο προβληματισμό «οι μεθοδεύσεις που χρησιμοποιούνται, για να αποτραπούν οι συνάδελφοι από την εγγραφή τους στη νέα ΄Ενωση, με τη συνεργασία και συνταξιούχων δικαστικών λειτουργών, οι ενέργειες και η επιστολή των οποίων κατά την άποψή μας, δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά».

Συνεχίζοντας αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά με συγκεκριμένους εμπλεκόμενους. Όπως αναφέρει η κ. Θάνου:

«Ο σεβαστός, κατά τα λοιπά, κ. Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος, εμφανιζόμενος μετά την από δεκαπενταετίας συνταξιοδότησή του, ελπίζει προφανώς ότι όλοι εμείς οι αρχαιότεροι εν ενεργεία Δικαστές του Ανώτατου και Ανώτερου βαθμού έχουμε λησμονήσει ότι ο ίδιος ήταν εκ των ιδρυτικών μελών της ιδρυθείσας το 1984 ΄Ενωσης (Σύνδεσμος) Ανωτάτων και Ανωτέρων Δικαστικών Λειτουργών, της οποίας παρέμεινε μέλος, μέχρι την εν τοις πράγμασι διάλυσή της κατά το έτος 2005,  λόγω συνταξιοδότησης όλων των μελών της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!