Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ταξιδιωτικές τηλεοπτικές παραγωγές της Γαλλίας και Εσθονίας προβάλλουν την Ελλάδα
[Η Ναυτεμπορική]: Ταξιδιωτικές τηλεοπτικές παραγωγές της Γαλλίας και Εσθονίας προβάλλουν την Ελλάδα

[Η Ναυτεμπορική]: Ταξιδιωτικές τηλεοπτικές παραγωγές της Γαλλίας και Εσθονίας προβάλλουν την Ελλάδα

Δύο ξένες τηλεοπτικές παραγωγές, θα προβάλλουν τις ομορφιές της Ελλάδας σε Γαλλία και Εσθονία. Ο σχεδιασμός και η διοργάνωση των ταξιδιών αυτών με την υποστήριξη του ΕΟΤ, εντάσσονται στην πολιτική εξωστρέφειας του ελληνικού τουρισμού, μέσα από την προσέλκυση παραγωγών του εξωτερικού, που αποτελούν άμεση, διαρκή και αποτελεσματική διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό στις ξένες αγορές.

Ο ΕΟΤ σε εφαρμογή της εθνικής τουριστικής πολιτικής διοργανώνει περίπου 200 ταξίδια εξοικείωσης ετησίως, με στόχο κυρίως την προβολή της λιγότερο γνωστής στο εξωτερικό Ελλάδας και στα οποία συμπεριλαμβάνονται ξένες και διεθνείς παραγωγές για την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού 365 ημέρες το χρόνο.
Ειδικότερα, η δημοφιλής ταξιδιωτική εκπομπή του France 5 «Echappées Belles», θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Μακεδονία και την Κεντρική Ελλάδα τον ερχόμενο Ιούνιο. Πρόκειται για μια δράση που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γαλλίας και αφορά σε εξαιρετική παραγωγή διάρκειας 90΄ με τη μέση τηλεθέαση ανά επεισόδιο να αγγίζει το 1 εκ τηλεθεατές. Η πρώτη προβολή της εκπομπής γίνεται Σάββατο βράδυ και παίζει σε επανάληψη το πρωί της Κυριακής. Η τηλεθέαση των δύο προβολών αγγίζει το 1,5 εκ. τηλεθεατές.
Η εξαμελής αποστολή θα μεταβεί στις περιοχές της Μακεδονίας και της Κεντρικής Ελλάδας και θα εστιάσει τόσο στον φυσικό και πολιτιστικό πλούτο των εν λόγω περιοχών καθώς και στην τοπική γαστρονομία και σε πορτραίτα κατοίκων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!